Hatayspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 4 golle geçti

Hatayspor 24. haftada Kasımpaşa engelini 4 golle geçti. Son 4 deplasman maçında 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan çıkaran Bordo-Beyazlılar yükselişini sürdürdü. Akdeniz ekibinin gol makinesi Aaron Boupendza bu maçı da boş geçmedi ve 17 maçta 17 gole ulaştı.

Süper Lig'de 24. haftanın açılış maçı Kasımpaşa ile Hatayspor arasında oynandı. Akdeniz ekibi zorlu deplasmandan 4-1 galip ayrıldı. Bordo-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri Aaron Boupendza, Rayan Abid, Abdurrahman Canlı ve Mohammed Kamara kaydetti. Ev sahibinin tek golünü Isaac Thelin attı.

Hafta içi evinde Mesut Özil'li Fenerbahçe'ye 1-2 yenilerek İstanbul'a gelen Hatayspor, dış saha formunu devam ettirmek istiyordu. Teknik direktör Ömer Erdoğan'ın takımı 44. dakikada Aaron Boupendza'nın attığı golle devre arasına 0-1 önde girdi. Gabonlu golcü 17 maçta 17 gole ulaştı. Ocak ayı transfer döneminin yıldız ismi Hatayspor yönetiminin 10 milyon euro bonservis talebi karşılanmayınca takımda kalmıştı.

Hatayspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 4 golle geçti

Kasımpaşa 56'da Isaac Thelin'in attığı golle skoru eşitledi: 1-1. 72'de Rayan Abid'in uzaktan attığı golle yeniden öne geçen Hatayspor, 84'te Abdurrahman Canlı ve 90+1'de Mohammed Kamara'nın golleriyle farkı açt ve 3 puanı 4 golle aldı. Bu iki isim Bordo-Beyazlı formayla ilk kez gol sevinci yaşadı. 

Son 4 deplasmanda maçında Denizlispor, Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'yı mağlup eden Akdeniz ekibi Gaziantep FK'yla 1-1 berabere kaldı ve 10 puan topladı. Ömer Erdoğan'ın takımı puanını 38'e yükseltirken, son 6 maçta yalnızca 1 kez kazanabilen teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa ise 26 puanda kaldı.

Hatayspor önümüzdeki hafta Aytemiz Alanyaspor'u ağırlarken, Kasımpaşa zirve mücadelesi veren Galatasaray'a konuk olacak. Hatayspor maçında sarı kart gören Yusuf Erdoğan, Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Hatayspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 4 golle geçti ile ilgili etiketler Hatayspor Kasımpaşa Aaron Boupendza ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.