Kasımpaşa'da Fırat Aydınus öfkesi...

Kasımpaşa'da Fırat Aydınus öfkesi... "Müsabakanın 54. dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı. Tüm futbol otoritelerinin 'tartışmasız penaltı' olarak nitelendirdiği pozisyonu devam ettiren orta hakem Erkan Özdamar ile VAR hakemi Fırat Aydınus'un diyaloglarının yayınlanmasını, kamuoyunun aydınlanması açısından önemli buluyoruz."

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Kasımpaşa'da penaltı tepkisi... 1-0 geriye düştüğü maçta önce 1-1'i bulan ardından da Varga'nın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekleyen Lacivert-Beyazlılar, 89'da penaltıdan yediği golle mağlup olmuştu. 

Maçın ardından bu konuya dikkat çeken ve VAR hakemi Fırat Aydınus'a yüklenen Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Penaltımız verilmedi. VAR hakemi Fırat (Aydınus) Hoca'nın Kasımpaşa'ya karşı bir sanırım sıkıntısı var. Başakşehir maçında da bunu yapmıştı. Bugünkü pozisyon şampiyonluğa oynayan takımlardan birinin başına gelmiş olsaydı yer yerinden oynardı" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Çapa'nın sözleri sonrası Kasımpaşa yönetimi de bir açıklama yayınlayarak, VAR kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılmasını istedi: "Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı. Maç esnasında futbolcumuza yönelik yapılan faulleri görmezden gelen hakemler tarafsızlığını yitirmiştir. Tüm futbol otoritelerinin 'tartışmasız penaltı' olarak nitelendirdiği pozisyonu devam ettiren orta hakem Erkan Özdamar ile VAR hakemi Fırat Aydınus'un diyaloglarının yayınlanmasını, kamuoyunun aydınlanması açısından önemli buluyoruz."

Hakem Fırat Aydınus'un Kasımpaşa'ya karşı son dönemde verdiği kararların art niyetli olarak nitelendirildiği açıklama, şöyle son buldu:

"Türk futbolundaki kalitenin yükselmesi adına hakemler her zaman adaletli yönetim göstermek zorundadır. Adaletsiz kararlar ile maçların sonucuna etki etmek bırakılmalıdır.  Bu yapılanlar, en basit tabiriyle, pandemi şartlarında bile her türlü zorluğa rağmen saha çıkarak büyük özveri gösteren takımların emeğine saygısızlıktır. Her zaman tek amacı Türk futboluna hizmet etmek olan kulübümüz konunun takipçisi olacaktır."

Kasımpaşa'da Fırat Aydınus öfkesi... ile ilgili etiketler Galatasaray Kasımpaşa fuat çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.