Feghouli hat-trick yaptı, Aslan fark attı! 1-4

Galatasaray, 1-0 geri düştüğü maçta Kasımpaşa'yı 4-1 yendi; zirve yürüyüşüne devam etti. Trezeguet, Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. Belhanda Galatasaray, adına skoru eşitledi. Sarı Kırmızılılar'da günün adamı Sofiane Feghouli, önce takımını 2-1 öne geçirdi, ardından 2 gol daha bularak takımının rahat bir galibiyet almasını sağladı.

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammalü olmayan Galatasaray, Kasımpaşa engelini 4-1'le geçti. Galatasaray'da günün adamı Sofiane Feghouli, hat-trik yaparken; galibiyette başrol oynadı. Zor günler geçiren ve bundan önce oynadığı 4 maçını da kaybeden Kasımpaşa maça hızlı başladı. 6. dakikada Diagne'nin, Ben Youssef'e hareketinde ev sahibi ekip oyuncuları kırmızı kart bekledi. Ancak hakem Ali Palabıyık devam dedi.

İlk dakikalarda Galatasaray defansını bunaltan Kasımapaşa, 14. dakikada Trezeguet ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekibin üstünlüğü 8 dakika sürdü ve Belhanda skoru eşitledi.

28'de Sofiane Feghouli, Galatasaray'ı 2-1 öne geçirirken; ilk yarı bu skorla sona erdi. 53'te Feghouli, sahneye çıkarak takımını 3-1 yaptı ve takımını iyice rahatlattı. Sofiane, 68'de bir kez daha ağları havalandırdı ve Galatasaray'ı 4-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonuç vermedi ve Galatasaray maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Üst üste 5. maçını da kaybeden Kasımpaşa 29 puanda kalırken; Galatasaray puanını 42 yaptı ve bir maç fazlasıyla lider Başakşehir'le aradaki farkı 3 puana indirdi.

Galatasaray, son maçına göre kadroda 3 değişiklikle sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımın, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Portekiz'in Benfica ekibine 2-1 yenildiği maçın ilk 11'inde görev alan oyunculardan Yuto Nagatomo ve Fernando Reges Kasımpaşa müsabakasının kadrosunda yer almazken, Badou Ndiaye'yi ise yedek bırakıldı. Kasımpaşa maçında bu futbolcuların yerine Emre Taşdemir, Ryan Donk ve Selçuk İnan forma giydi. Galatasaray'ın yeni transferi Mbaye Diagne, eski takımı Kasımpaşa'ya karşı ilk maçına çıktı.

MAÇ ÖZETİ / KASIMPAŞA 1-4 GALATASARAY

87'
Kasımpaşa takımı karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Abdul Khalili'nin yerine Tarkan Serbest'i oyuna alarak kullanıyor.

84'
Christian Luyindama'nın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Tobias Heintz'in gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

81'
Galatasaray yarı alanının ortalarında sol kanatta Ömer Bayram'a sert müdahalede bulunan Abdul Khalili, sarı kart görüyor.

75'
Trezeguet'in pası ile sol kanatta topla buluşan Abdul Khalili'nin ortası kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

68'
GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin attığı golle farkı 3'e çıkarıyor.

58'
Kasımpaşa takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını İlhan Depe'nin yerine Tobias Heintz'i oyuna alarak kullanıyor.

54'
Galatasaray yarı alanının ilk metrelerinde Abdul Khalili'ye sert müdahalede bulunan Emre Taşdemir, sarı kart görüyor.

53'
Galatasaray'ın attığı 3. golde asisti yapan isim Ryan Donk oluyor.

53'
GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin attığı golle skoru 3-1 yapıyor. Ryan Donk'un pası ile ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda buluşan Sofiane Feghouli, ileri çıkan kaleci Simone Scuffet'in üzerinden yaptığı aşırtma vuruşla topu Kasımpaşa ağları ile buluşturuyor.

46'
İkinci yarı Trezeguet'in yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

D.A

45'
Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Trezeguet geçiyor. Trezeguet'in ortasını Galatasaray savunması kafayla uzaklaştırıyor.

40'
Topsuz alanda hakeme sözlü olarak itirazlarda bulunan Henry Onyekuru, sarı kart görüyor.

33'
Younes Belhanda'nın ara pası ile penaltı noktası üzerinde buluşan Mbaye Diagne, şut açısı ararken son anda araya giren Kasımpaşa savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.

28'
GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli'nin attığı golle 2-1 öne geçiyor.

22'
GOOOLL!! Galatasaray, Younes Belhanda'nın attığı golle skoru 1-1 yapıyor. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk İnan'ın ortasını Bengali Koita uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahası yayının hemen dışında bulunan Younes Belhanda'ya geliyor. Belhanda'nın çektiği şut kaleci Simone Scuffet'in sağından Kasımpaşa ağları ile buluşuyor.

19'
Younes Belhanda'nın ceza sahası içerisinden sol çaprazdan çektiği şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

14'
GOOOLL!! Kasımpaşa, Trezeguet'in attığı golle 1-0 öne geçiyor.

13'
Topla birlikte ceza sahası içerisine hareketlenmek isteyen Trezeguet, ceza sahası yayı içerisinde Martin Linnes'in yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Martin Linnes, sarı kart görüyor.

10'
Trezeguet'in ara pası ile altıpasın hemen dışında sağ çaprazda buluşan İlhan Depe'nin çektiği şut kaleci Fernando Muslera'nın bacaklarına çarpıp kornere çıkıyor.

5'
Mbaye Diagne ile girdiği hava topu mücadelesinde yerde kalan Syam Ben Youssef, kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.

1'
Karşılaşma Mbaye Diagne'nin yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

İLK 11'LER

Kasımpaşa: Scuffet, Ben Youssef, Veysel, Veigneau, Popov, Pavelka, Sadiku, Khalili, Koita, İlhan, Trezeguet

Galatasaray: Muslera, Linnes, Luyindama, Marcao, Emre, Donk, Selçuk, Belhanda, Onyekuru, Feghouli, Diagne

 

Feghouli hat-trick yaptı, Aslan fark attı! 1-4 ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.