Terim'e soğuk duş! Galatasaray 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçında 2 puan bıraktı

Süper Lig'e 2'de 2'yle başlayan, Avrupa'da yoluna devam eden ve yaptığı transferlerle taraftarını heyecanlandıran Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta 2 puan kaybetti! Lacivert-Beyazlılar, Yusuf Erdoğan'ın 2 asistle yıldızlaştığı maçta müthiş bir geri dönüşe imza attı.

2-2

Dk. 32 GOL! Kerem Aktürkoğlu savunmacısı Jeffrey Bruma'dan nefis sıyrılığ tehlikeyi yarattı. Ceza sahasında topla buluşan Olimpiu Morutan zarif hareketlerini nefis bir pasla süsledi, vatandaki Cicaldau'ya yakın mesafeden dokunmak kaldı: 0-1 

Dk. 38 GOL! Morutan'ın şutunu kaleci kurtardı, dönen topu Kerem Aktürkoğlu tamamladı: 0-2.

Dk. 45+2' GOL! Kasımpaşa ilk yarının son anlarında farkı 1'e indiren golü attı. Yusuf Erdoğan ceza sahasına girdi, içeri çevirdi Nicolai Jorgensen golü attı: 2-1. Danimarkalı golcüden 4 maçta 2 gol.

Dk. 65 GOL! Kasımpaşa 2-0 geriye düştüğü maçta geri dönmeyi başardı. Taylan Antalyalı'nın kendi ceza sahası önünde tehlikeli yerde kaptırdığı topta Umut Bozok topu ağlara gönderdi. Yeni transfer geçen hafta da gol sevinci yaşamıştı. Yusuf Erdoğan'dan iki asist...

Galatasaray'ın Romanya ekibi FCSB'den kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, sarı-kırmızılı forma ile ilk maçına çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç oyuncuya ilk maçında ilk 11'de şans verdi. Randers maçının kahramanı Barış Alper Yılmaz da ligde ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 

Terim'e soğuk duş! Galatasaray 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçında 2 puan bıraktı

Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa'yla Galatasaray kozlarını paylaşıyor. Sezona Giresun'da 2-0'lık galibiyetle başlayan Sarı-Kırmızılılar geçen hafta Hatayspor'u 88'de Luyindama'nın attığı golle 2-1 mağlup edip 2'de 2 yapmıştı. Hafta içi de UEFA Avrupa Ligi sınavını geçen Cim Bom, milli araya 3'te 3'le girmek istiyordu.

Kasımpaşa ise sezona 1-1'lik Hatay deplasmanda galibiyetiyle başladı. İstanbul dönüşü teknik direktör Şenol Can'la yollar ayrıldı. Kısa süre sonra da sportif direktör Serkan Reçber'in istifası geldi. Teknik direktörlüğe Cihat Arslan'ı getiren Lacivert-Beyazlılar yeni hocasıyla ilk maçında Giresunspor'u 2-0 mağlup etti. 

KASIMPAŞA: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Tarkan, Eren, Travnik, Sadiku, Hajradinovic, Varga, Yusuf, Jorgenson

GALATASARAY: Muslera, Boey, Luyindama, Nelsson, Aanholt, Cicaldau, Berkan, Morutan, Barış, Kerem, Diagne

BEYOĞLU DERBİSİNDE 35. LİG RANDEVUSU

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig'de 35. kez karşılaşacak. Beyoğlu semtinin iki köklü kulübü arasında oynanan34 lig maçından 22'ini Galatasaray kazandı, 6 maç berabere bitti, Kasımpaşa 6 kez galip geldi.

Galatasaray'ın 68 golüne, Kasımpaşa 31 golle yanıt verdi. Ligde geçen sezon Kasımpaşa sahasındaki maçı 1-0 kazanırken, Galatasaray da evindeki maçı 2-1 kazanmıştı. Kasımpaşa'da oynanan maçlarda ise Galatasaray'ın galibiyetlerde 6'ya 3 üstünlüğü bulunuyor.

Terim'e soğuk duş! Galatasaray 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçında 2 puan bıraktı - Resim : 2

CİHAT ARSLAN: KAZANMAK İSTİYORUZ 

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray maçında iyi mücadele ederek galip geleceklerine inandığını söyledi. AA'ya konuşan tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray'ın eski futbolcusuyum. Fatih (Terim) hocayla Ümit Milli Takım'da ve Galatasaray'da çalıştık. Sonuçta oynadığınız takım Galatasaray. Sadece bir takım değil. Türkiye'nin en büyük 3 camiasından biri. Çok fazla saygı hak ediyorlar. Sizin de buna yeterli önemi vererek hazırlanmanız gerekiyor. En küçük ayrıntıları bile atlamamanız gereken bir maç. Kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Cihat Arslan, Galatasaray'ın hafta içinde maç yapmasının kendileri için avantaj oluşturup oluşturmadığıyla ilgili, "Asla avantaj olarak görmüyorum. Maç oynama alışkanlığı çok daha güzeldir. Avrupa'da takımlar 2-3 günde bir maç oynuyor. Maç oynama alışkanlığı aslında daha tehlikelidir. Her şey daha otomasyona bağlanmıştır. Haftalık periyotta zaman zaman bu tempoyu yakalayamayabilirsiniz. Karşımızda büyük bir takım var. Asla hafife almamak gerekiyor." şeklinde konuştu.

Terim'e soğuk duş! Galatasaray 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa maçında 2 puan bıraktı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Galatasaray Fatih Terim Cihat Arslan Olimpiu Moruţan Kerem Aktürkoğlu Nicolai Jorgensen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.