Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı

Süper Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Kasımpaşa'nın 10 kişi kaldığı mücadelede sarı-lacivertliler gol oldu, yağdı ve maç 6-0 Kanarya'nın galibiyeti ile sona erdi. Fenerbahçe bu sonuçla yeni sezon da ilk 3 puanını almış oldu.

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Sarı-lacivertliler sahadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı.

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, Joshua King ile 8. dakikada 1-0 öne geçti. 16. dakika ev sahibinden Emre Yeşilyurt, kırmızı kart gördü ve sarı-lacivertliler mücadeleyi kontrol altına aldı. 34. dakikada Enner Valencia sahneye çıktı ve Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. İlk yarının bitmesine kısa bir süre kala Emre Mor, topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0 yaptı. Valencia 58. dakikada maçın 4. golünü kaydetti. Maçın 5. golünü Arda Güler söyledi. Genç yıldız attığı golle durumu 5-0'a getirdi. Son sözü yine Arda Güler söyledi. 90+2'de topu ağlara gönderen genç oyuncu oyuna girdikten sonra kendisinin 2, takımının 6. golünü kaydetti.

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı

F.BAHÇE 3 PUAN İLE TANIŞTI

Sarı-lacivertli ekip 6-0'lık galibiyet ile bu sezon ilk 3 puanını kazanmış oldu.

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı - Resim : 2

KARŞILAŞMANIN DETAYLARI

Spor Toto Süper Lig'in ikinci hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, son oynadıkları lig maçına göre ilk 11'de 2 değişikliğe gitti.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme rövanş maçında konuk olduğu Çekya ekibi Slovacko maçında kadrosunda çok sayıda rotasyon uygulayan ve 7 değişiklik yapan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, takımının ilk lig maçı HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasına göre ise daha az değişikliğe gitti.

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı - Resim : 3

JORGE JESUS'TAN FARKLI TERCİHLER

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşmada kaleci Altay'a ilk 11'de görev veren Jesus, defansta yeni transfer Gustavo Henrique'yi ilk maçta olduğu gibi Attila Szalai'nin yanında görevlendirdi.

Sağ bekte Osayi-Samuel'e güvenen deneyimli hoca, HangiKredi Ümraniyespor maçında sağ bek oynayan Ferdi Kadıoğlu'nu Peres'in yerine sol bekte değerlendirdi. Daha önceki maçlarda sürekli ilk 11'e koyduğu Rossi'ye bu kez görev vermeyen Jesus, bu futbolcunun yerine orta sahada Zajc'ı tercih etti.

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı - Resim : 4

ŞANS VERDİĞİ OYUNCULAR DEĞİŞTİ

Kasımpaşa karşısında kalede Altay Bayındır'ı oynatan Jesus, savunma dörtlüsünü Osayi-Samuel, Gustavo Henrique, Attila Szalai ve Ferdi'den oluşturdu. Savunmanın önünde yine Willian Arao'ya güvenen deneyimli çalıştırıcı, orta sahada ayrıca Zajc ve Lincoln Henrique'yi sahaya sürdü.

Deneyimli çalıştırıcı, ileri uçta ise Emre Mor, King ve Valencia'ya şans verdi.

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı - Resim : 5

SARI-LACİVERTLİLERDE 8 OYUNCU KADRODA YOK

Sarı-lacivertli takımda sakatlığını atlatan Mert Hakan Yandaş, kafilede yer almasına rağmen maç kadrosuna alınmadı.

Sakatlıkları sonrası idmanlarda bireysel çalışmalar yaptıkları belirtilen yeni transfer Joao Pedro, İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz kadroda yer bulamadı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Berisha ve Nazım Sangare'nin yanı sıra, Kongolu defans oyuncusu Tisserand ile yeni transfer Alioski de kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı - Resim : 6

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE İLK 11'LERİ

Kasımpaşa: Ertuğrul, Graova, Fall, Hajradinovic, Eysseric, Bahoken, Petretta, Aytaç, Bersant Celina, Hasan Emre, Hadergjonaj

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Emre, Arao, Zacj, Lincoln, King, Valencia

 

 

Fenerbahçe'den gol yağmuru! Kasımpaşa karşısında karşılaşmayı 6-0 kazandı ile ilgili etiketler Kasımpaşa Fenerbahçe Süper Lig 2.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.