Kasımpaşa, Diagne ile güzel!

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Bursaspor'u 2-1 mağlup etti ve puanını 22'ye yükseltti.

Karşılaşmanın ilk 15. dakikalık bölümü orta alan mücadelesi olarak geçerken, Kasımpaşa 22. dakikada Digane'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan Trezeguet'in içeriye gönderdiği topu kontrol ederek vuruşunu yapan Diagne bu sezonki 12. golüne imza attı. Bu golden 4 dakika sonra Bursaspor, 26. dakikada kullanılan kornerde Iasmin Latovlevici'nin ortasına iyi yükselen Ertuğrul Ersoy'un golüyle skoru 1-1'e getirdi.

İlk yarıda başka gol olmadı ve devreye 1-1'lik eşitlike girildi.

İkinci yarının 48. dakikasında Kasımpaşa, ceza sahası dışı sol çaprazdan kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Trezeguet'in orta yapması beklenirken topu doğrudan kaleye gönderdiği şutta kaleci Okan müdehale edemedi ve skor 2-1'e geldi. Golden sonra beraberlik golünü arayan Bursaspor, Sakho ve Latovlevici ile etkili ataklar geliştirdi ancak kaleci Ramazan'ı geçmeyi başaramadı ve Kasımpaşa mücadeleden 2-1'lik skorla üstün ayrıldı.

Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 22'ye çıkarırken, Bursaspor 13 puanda kaldı.

Kasımpaşa, Diagne ile güzel! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.