Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig 32. hafta maçında lider Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa karşısına çıkıyor. Şampiyonluk yolunda haftalardır yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, zorlu Kasımpaşa deplasmanında galibiyet arıyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman oynanıyor?

Süper Lig’de 32. hafta maçında liderlik koltuğunda yer alan Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Son maçında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak çok önemli bir fırsatı tepen siyah beyazlılar Kasımpaşa deplasmanında galibiyetle ayrılarak bunu telafi etmeyi amaçlıyor.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman?

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda 4 Nisan 2021 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak Kasımpaşa Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Üst üste kazandığı 7 maçın ardından geçen hafta sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş topladığı 64 puanla en yakın rakibi Galatasaray’ın önünde BAY kalmasına rağmen 3 puan farkla zirvede yer almakta. Oldukça zor günler geçiren son oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet alan Kasımpaşa ise 31 puanla 15. durumda bulunuyor.

Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında daha önceden oynanman maçlarda siyah beyazlıların 57-5 üstünlüğü bulunmakta. Sezonun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynanan mücadele de Beşiktaş rakibini 3-0 yenme başarısı göstermişti.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
Tarih: 4 Nisan 2021 Pazar
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

 

 

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.