Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında da kayıp! 84'te gelen gol Sergen Yalçın'ı yıktı...

Süper Lig 15. haftasında açılışında maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı... Lig'de üst üste 4 maç kaybeden ve son 6 maçın yalnızca birini kazanabilen Siyah-Beyazlılar, hafta içi teknik direktör Sergen Yalçın'la ayrılma noktasına gelmişti. Paşa ise Hakan Kutlu yönetiminde çıkış arıyordu. Can Bozdoğan'ın müthiş golüyle ilk yarıyı önde tamamlayan ve 2. golü bir türlü bulamayan Kartal'ı 84'te Umut Bozok yıktı...

1-1

Dk. 5 KAÇTI! Mutlak 3 puana ihtiyacı olan Beşiktaş henüz 5. dakikada gole yaklaştı ama karşı karşıya pozisyonda Cyle Larin golü atamadı.

Dk. 12 GOL! Beşiktaş, Can Bozdoğan'ın füzesiyle 0-1 öne geçti... Orta sahada kendi kaptığı topla ceza sahası dışından çok sert vuran 21 yaşındaki orta saha, mükemmel bir golle takımını öne geçirdi. Beşiktaş bu sezon ilk kez bir dış saha maçının ilk yarısında gol attı!

Dk. 30 KAÇTI! Kasımpaşa tehlikeli geldi... Büyük maçların golcüsü Yusuf Erdoğan sağ çaprazdan vurdu, top uzak kale direğini sıyırıp dışarı gitti.

Dk. 33 GOL İPTAL! Michy Batshuayi savunmanın arkasına sarkıp karşı karşıya pozisyonda golü attı ama VAR incelemesinden ofsayt çıktı, gol iptal!

Dk. 43 JOSEF CEZALI! Kart sınırındaki Josef de Souza sarı kart gördü ve 16. haftadaki Kayserispor maçında cezalı duruma düştü.

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında da kayıp! 84'te gelen gol Sergen Yalçın'ı yıktı...

Dk. 83 GOL! Atamayana atarlar... Beşiktaş 2. golü bir türlü bulamadı Kasımpaşa'nın beraberlik golü 83'te geldi... Bu sezon 6. golünü atan Umut Bozok'un golüyle skora denge geldi: 1-1. 

 

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında da kayıp! 84'te gelen gol Sergen Yalçın'ı yıktı... - Resim : 2

İki takım arasında son olarak 4 Nisan 2021 tarihinde oynanan karılaşmayı Kasımpaşa sahasında 1-0 kazanmıştı.

Beşiktaş’ta sezonu kapan Mert Günok'un yanı sıra, Alex Teixeira, Gökhan Töre ve Francisco Montero ile cezalı olan Necip Uysal da Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

KASIMPAŞA : Harun, Sakıb, Bruma, Donk, Hadergjonaj, Doğucan, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf, Umut, Jorgensen

BEŞİKTAŞ : Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Josef, Atiba, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Stat: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
Tarih: 3 Aralık 2021 Cuma
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında da kayıp! 84'te gelen gol Sergen Yalçın'ı yıktı... ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Süper Lig Sergen Yalçın Can Bozdoğan umut bozok
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.