Kasımpaşa-Beşiktaş maçında "inadına" Halil Umut Meler

Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından "Halil Umut Meler bir daha bizim maçlara verilmesin" diyen Sergen Yalçın'a kötü haber var. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'in 32. haftasında görev yapacak hakemle şöyle:

Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri açıklandı. Kasımpaşa-Beşiktaş maçını Halil Umut Meler yönetecek... Milli aradan önce oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde düdük çalan başarılı hakem, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın tarafından istenmeyen adam ilan edilmişti.

1-1 biten derbinin basın toplantısın Meler'i eleştiren Yalçın, "Hakem arkadaş, bu Halil Umut Meler, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Daha önce bizim maçları yönetti. Hakem arkadaştan hiç mutlu değilim. Kendini görmek istemiyoruz bir daha Beşiktaş maçında. Yanlış anlamayın. Böyle enteresan yöneten hakem istemiyoruz. Ortada, gördüğünü çalan hakem arkadaşlar verilirse memnun olurum" ifadelerini kullanmıştı.

MHK, Beşiktaş'ın hocasının bu açıklamalarının ardından "inadına" Meler dedi. Hakemlerin açıklanmasının ardından Siyah-Beyazlılar'ın cephesinden ilk tepkisi Çarşı verdi:


3 NİSAN CUMARTESİ

13.30 Hes Kablo Kayserispor - Göztepe: Burak Şeker

16.00 Çaykur Rizespor - Fatih Karagümrük: Ümit Öztürk

16.00 Demir Grup Sivasspor - Trabzonspor: Mete Kalkavan

19.00 Atakaş Hatayspor - Galatasaray: Fırat Aydınus

4 NİSAN PAZAR

13.30 BB Erzurumspor - İttifak Holding Konyaspor: Sarper Barış Saka

16.00 MKE Ankaragücü - Fraport TAV Antalyaspor: Ali Palabıyık

16.00 Medipol Başakşehir FK - Yeni Malatyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

16.00 Aytemiz Alanyaspor - Gençlerbirliği: Ali Şansalan

19.00 Kasımpaşa - Beşiktaş: Halil Umut Meler

5 NİSAN PAZARTESİ

19.00 Fenerbahçe - Yukatel Denizlispor: Cüneyt Çakır

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında "inadına" Halil Umut Meler ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Halil Umut Meler Beşiktaş Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.