BB Erzurumspor Kasımpaşa'da altın buldu

BB Erzurumspor 2 maçlık yenilginin ardından Kasımpaşa'yı deplasmanda 2-1 mağlup ederek nefes aldı. 19. haftaya son sırada giren Mavi-Beyazlılar, evine 3 puanla dönerek son sıradan kurtuldu.

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan BB Erzurumspor, her iki yarıda attığı birer golle 1-2 galip geldi. Mavi-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri 31'de Cenk Ahmet Alkılıç ve 68'de Ricardo Gomes kaydetti. Ev sahibinin tek golü 73'te yeni transfer Isaac Thelin'den geldi.

Teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdikten sonra 2 maçta 4 puan toplayan, ardından da Başakşehir ve Fenerbahçe yenilgileriyle yeniden başa dönen Doğu Anadolu ekibi, kritik deplasman galibiyetiyle nefes aldı. Kasımpaşa'da yeni transferlerden Hollandalı stoper 90+1'de 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Haftaya son sırada başlayan BB Erzurumspor bu sonuçla puanını 16'ya yükseltti. Dadaşlar, perşembe günü Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak. 2 maçtır kaybeden Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Lacivert-Beyazlılar perşembe günü 20 hafta mücadelesinde Sivasspor'u ağırlayacak.

BB Erzurumspor Kasımpaşa'da altın buldu ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Kasımpaşa BB Erzurumspor mesut bakkal Ricardo Gomes
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.