Antalyaspor'dan Kasımpaşa'da müthiş geri dönüş

Süper Lig'İn teknik direktörsüz kalan iki takımını karşı karşıya getiren maçta Kasımpaşa ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı. Paşa, 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Akdeniz ekibi yoğun yağmur altında oynanan maçın 90+2'nci dakikasında beraberliği buldu.

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa ile Antalyaspor, 2-2 berabere kaldı. 8'de Fode Koita, 65'te Armin Hodžić'in attığı gollerle 2-0 öne geçen Lacivert-Beyazlılar, bu avantajını  koruyamadı. Akdeniz ekibi 72'de Nuri Şahin'in kullandığı duran toptan Veysel Sarı'nın attığı kafa golüyle skoru 2-1'e getirdi. 90+2'de Sidney Sam ceza sahası içinde oluşan karambolde dört Kasımpaşalı savunmacı arasından golü attı ve takımına 1 puan kazandırdı.

Geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 3-1 geriye düştüğü maçı 3-4 kazanmasına rağmen teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yolları ayıran Kasımpaşa, maça yardımcı antrenör Erkan Çoker yönetiminde çıktı. 

Yenilmezlik yerisini 5 maça taşıyan Paşa, puanını da 12'ye yükseltti. Süper Lig'in hocasız bir diğer takımı olan Antalyaspor ise yardımcı antrenör Sedat Karabük'le çıktığı ikinci maçında güzel bir geri dönüşe imza attı. 5 maçtır kazanamayan Kırmızı-Beyazlılar puanını 9 yaptı.

Kasımpaşa milli aradan sonra Konyaspor'a konuk olacak. Antalyaspor ise derbide Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Antalyaspor'dan Kasımpaşa'da müthiş geri dönüş ile ilgili etiketler Kasımpaşa Antalyaspor Yusuf Erdogan fode koita Veysel sarı Sidney Sam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.