Kasım ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 PlayStation Plus Kasım oyunları

Birbirinden güzel oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarının beğenisine sunan PlayStation Plus, kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. PlayStation Plus 2022 Kasım ayı ücretsiz oyunları belli oldu. İşte 2022 Kasım PS Plus oyunları...

Kullanıcıların oyun oynarken keyifli zamanlar geçirdiği PlayStation, 2022 Kasım ayı ücretsiz oyunlar belli oldu. Birbirinden güzel oyunlarıyla oyun severlere keyifli anlar yaşatan PS Plus, Türkiye'nin en çok sevilen oyun platformlarından biridir. 

PS Plus'un kullancılılarına ücretsiz sunduğu oyunlar arasında en dikkat çekeni Nioh 2 oldu. Oyuncular, PlayStation Plus Essential'a (veya daha yüksek bir katmana) abone olmaya devam ettikleri sürece, bir kez kütüphaneye eklediğinizde ücretsiz olarak sunulan oyunları aboneliğiniz süresince ücretsiz olarak oynayabiliyor.

Her ay ücretsiz oyunlarını kullanıcılarının beğenisine sunan PlayStation, oyun severlerin merakla beklediği oyunları açıkladı. İşte 2022 Aralık PS Plus oyunları...

PlayStation Plus (PS4 ve PS5) ücretsiz 2022 aralık oyunları

Nioh 2 (PS5 / PS4)
Lego Harry Potter Collection (PS4)
Heavenly Bodies (PS5 / PS4)

Nioh 2 (PS5 / PS4)

İblislerin istila ettiği Sengoku-dönemi Japonyasını kapsayan bu acımasız aksiyon-RPG macerasında, üç büyük genişleme ve yeni nesile özel geliştirmeler dahil olmak üzere Nioh 2 hikâyesini keşfedin. Samuray yolunda ustalaşın, güçlü Onmyo büyüsünü kontrol edin ve ölümün her zaman yakın olduğu bir dünyada hayatta kalmak için ölümcül ninjutsu yeteneklerini kullanın...

Kasım ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 PlayStation Plus Kasım oyunları

-Ultra hızlı yükleme süreleri ile 120 fps'yi* hedefleyen bu oyunda ölümcül mücadelelere girerek vahşi düşmanlarla savaşın.
-Müttefiklerle takım olun veya platformlar arası çok oyunculu oyunlarla çevrimiçi olarak dünya savaşçılarıyla yüzleşin.
-PS4™ için Nioh 2'de kaydettiğiniz verileri aktarın ve maceranıza kaldığınız yerden devam edin.

Lego Harry Potter Collection (PS4)

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir.

Kasım ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 PlayStation Plus Kasım oyunları - Resim : 2

LEGO'nun yaratıcılığını ve Harry Potter'ın uçsuz bucaksız dünyasını büyü oluşturma, iksir yapma, bulmaca çözme, dersler, düellolar ve çok daha fazlasıyla dolu, heyecan verici bir seyahatle birleştirerek her yaştan oyuncunun beğenisine sunuyor.

Heavenly Bodies (PS5 / PS4)

Tarih boyunca uzay kaşiflerinin ve araştırmacıların başarılarından esinlenilen, yıldız senaryolarından oluşan bir koleksiyon içeren bu zorlu fizik oyununda ağırlıksız hareketin sürekli değişen koşullarını keşfedin.

Kasım ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 PlayStation Plus Kasım oyunları - Resim : 3

Telsiz iletişiminin tek yardımınız olduğu bu görevde keskin zekânızı ve hünerli uzuvlarınızı kullanarak uzay teleskoplarını birleştirmeniz, hassas güneş panellerini kurmanız ve kozmik botanik araştırmaları yapmanız gerekecek. Ama yerçekimi olmadan ne her şey güvenli ne de her şey kolay olacak.

 

Kasım ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları belli oldu! 2022 PlayStation Plus Kasım oyunları ile ilgili etiketler PlayStation
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.