Kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil tarihleri!

İlk ara tatilin yaklaşması ile beraber öğrenciler veliler okulların ara tatil tarihlerini merakla araştırmaya devam ediyor. Milyonlarca öğrenci ilk kez ara tatil heyecanı yaşıyor. Peki, Kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil tarihleri! Detaylar haberimizde...

Kasım ayı ara tatili için geri sayım başladı. Sömestre tatili öncesi kasım ayında öğrenciler 1 hafta tatile çıkacak. Yeni eğitim sistemine göre yaz tatili 11 hafta olacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre eylül ayında başlayan 2019-1020 eğitim-öğretim yılında ara tatiller yapılacak. Tatilin ne zaman başlayacağını merak eden birçok öğrenci araştırma yapıyor. Peki, Kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil tarihleri! Detaylar haberimizde...

Kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil tarihleri!

KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN?

019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili Kasım ayında yapılacak. 15 Kasım Cuma günü ders bitiminde tatile çıkacak olan öğrenciler 25 Kasım Pazartesi günü okula başlayacak.

İkinci bir haftalık ara tatil ise Nisan ayında olacak. İkinci ara tatil ise 3 Nisan Cuma ders bitiminde başlayacak 13 Nisan Pazartesi günü öğrenciler için ders zili çalacak.

İlk ara tatil 18 Kasım’da başlayacak ve 22 Kasım’a kadar devam edecek.

Birinci dönem 25 Kasım'dan 17 Ocak'a kadar devam edecek.

Yarıyıl tatili 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında olacak. (Hafta sonu tatilleri ile birlikte 16 gün)

İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi 3 Şubat 2020'de başlayacak.

İkinci ara tatil 6 Nisan’da başlayacak ve 10 Nisan’a kadar devam edecek.

Kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil tarihleri! ile ilgili etiketler MEB 2019 Okul Öğrenci ders
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.