Kaşıkçı cinayeti için çok konuşulacak rapor

BM'den Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Soruşturmada elde edilen delillere göre Kaşıkçı, Suudi yetkililerce önceden tasarlanmış vahşi bir cinayete kurban gitti." açıklaması yapıldı.

Kaşıkçı cinayetinde BM soruşturma raporu açıklandı. Raporda Kaşıkçı cinayetine ilişkin, "Suudi Arabistan Türkiye'nin Kaşıkçı cinayetine ilişkin soruşturmasını ciddi bir şekilde baltaladı." denildi. 

Açıklamada ayrıca, "Soruşturmada elde edilen delillere göre Kaşıkçı, Suudi Arabistanlı yetkililerce önceden tasarlanmış vahşi bir cinayete kurban gitti." ifadeleri kullanıldı.

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmişti.

Cinayetin üzerinden geçen sürede Kaşıkçı'nın ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldüğüyle ilgili bilgiler ortaya çıktı ancak cesedinin nerede olduğu konusu hala netlik kazanmadı.

Kaşıkçı cinayeti için çok konuşulacak rapor ile ilgili etiketler Cemal Kaşıkçı BM
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.