Kaşık Atmak ne anlama geliyor? Mehmet Şef neden kaşık attı?

Kaşık atmak ne anlama geliyor merak ediliyor. TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021'in bu akşam yayınlanacak bölümünde jüri Mehmet Şefin kaşık attığı sahneler konuşuldu. Peki şeflerin dünyasında kaşık atmak ne demek?

Kaşık atmak ne demek? MasterChef izleyenleri bu akşam Mehmet Yalçınkaya'nın kaşık atmasını konuşuyor. 28 Aralık akşamı oynanan MasterChef dokunulmazlık oyununda şefler 3 farklı üründen 3 farklı şef tabağı yapmalarını istedi.

MasterChef 28 Aralık akşamında Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kaşık atması damga vurdu. İki takım arasında oynanan dokunulmazlık oyununda önüne gelen bir tabak karşısında kaşık atan Mehmet Şefin bu hareketi merak edildi.

Kaşık Atmak Nedir? Kaşık Atmak Ne Anlama Geliyor?

Aşçıların ve şeflerin dünyasın kaşık atmak, tabağın mükemmel ve eksiksiz bir tatta olduğunu ifade etmek için yapılıyor. Bir şefin öğrencisine kaşık atması "Benim sana öğretebileceğim bir şey kalmadı" anlamına geliyor.

Mehmet Şef Kaşık Attı!

MasterChef'in geride kalan dört sezonunda yalnızca bir kez kaşık atan Mehmet Şef, "Benim elimde bir kaşık var ben dört senede bir kez kaşık attım ve biri kaşık aldı. Ben kaşığı atıyorum daha sonrasını şeflere bırakıyorum" diyerek itirafta bulundu.

 

 

Kaşık Atmak ne anlama geliyor? Mehmet Şef neden kaşık attı? ile ilgili etiketler MasterChef kaşık atmak ne demek kaşık atmak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.