Kaşif Kozinoğlu kimdir? Neden öldü?

Kaşif Kozinoğlu kimdir? Gazeteci Nedim Şener,sosyal medya hesabında Kaşif Kozinoğlu ile ilgili bir paylaşım yaptı.Kaşif Kozinoğlu'nun ölüm yıl dönümü olduğunu belirten Şener, paylaştığı video ile Koru'ya yüklendi.Kaşif Kozinoğlu kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Kaşif Kozinoğlu kimdir?Nedim Şener sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda "Bugün Kaşif Kozinoğlu’nun Silivri’de ölüm yıldönümü." ifadesini kullandı. Peki Kaşif Kozinoğlu neden öldü? Merak edilen detaylar haberimizde...

FETÖ'nün medya ayağından yargılanan Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın tahliye olmasına "Onlara suçlu gözüyle bakmayalım", "Hayır dua etmemiz lazım", "Tepkileri şaşkınlıkla izliyorum" sözleri ile destek veren Fehmi Koru'ya gazeteci Nedim Şener'den tepki geldi.

Bugün FETÖ’nün kumpasıyla hapse atılan ve savunmasını bile yapamadan hayatını kaybeden Kaşif Kozinoğlu'nun ölüm yıl dönümü olduğunu belirten Şener, paylaştığı video ile Koru'ya yüklendi.

"AMA O HALA GAZETECİ"

Koru'nun Kozinoğlu hakkındaki skandal sözlerini anımsatan Şener, "Bugün Kaşif Kozinoğlu’nun Silivri’de ölüm yıldönümü. Hala gazeteci sayılan Fehmi Koru, Kozinoğlu’nun arkasından şunu söylemişti; “Cezaevinde fazla spor yaparak kalbini yormak suretiyle dışarıya çıkmaya çalıştı ama hayatını kaybetti.” AMA O HALA GAZETECİ!" ifadelerini kullandı.

Kaşif Kozinoğlu kimdir? Neden öldü?

KAŞİF KOZANOĞLU KİMDİR?

Kaşif Kozanoğlu 1976 senesinde Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. 13 Kasım 2011’de Silivri Cezaevi’nde hayatını kaybetti. Kocatepe Mezarlığı’na defnedildi.

Kaşif Kozinoğlu kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler Nedim Şener Sosyal Medya Kaşif Kozanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.