"Kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir!"

Yaşar Okuyan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 'Kaseti var mı?' diye sordu. Okuyan'ın bu provokatif sorusuna MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu'ndan çok ağır bir yanıt geldi.

MHP'li Hidayet Vahapoğlu, Twitter'daki kişisel hesabından eski Bakan Yaşar Okuyan'a çok sert ifadelerle yüklendi.

Yaşar Okuyan'ın tweetini alıntılayan Vahapoğlu, "Müptezel Yaşar, eğer bir kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir, onu onlara sor..." ifadelerini kullandı.

 "Kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir!"

CHP'li Okuyan, "Ekrem İmamoğlu seçildiğinden beri skandalların göbeğinde" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Kasetin var mı ?" ifadelerini kullanmıştı.

MHP'li Vahapoğlu gelen tepkiler üzerine yeni bir açıklama yaparak, "Hiç kimse kimseye seviye ve terbiye dersi vermeye, aptal yerine koymaya çalışmasın.Şu bilinmelidir ki 'siyaset ve diplomaside aşırı nezaket ve zerafet, zafiyet doğurur.' O nedenle hak edene hak ettiği üslupla cevap vermek bazen zorunluluktur." diye yazdığı bir tweet daha attı.

"Kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir!" - Resim : 2

"Kaset varsa ya ananla ya da karınla olabilir!" ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.