Kasapoğlu'dan gençlere: Takımları kurun geliyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir grup gençten gelen basketbol maçı çağrısına kayıtsız kalmadı. Bakan Kasapoğlu, çağrıya "Takımları kurun arkadaşlar, geliyorum" sözleri ile cevap verdi.

Esat kullanıcı adlı bir Twitter hesabından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu bugün "Sayın Bakanım madem ki #GenclerNeredeBizOrada diyorsunuz, arkadaşlarla Anıttepe Yaşam Boyu Koşu Parkurundayız. Sizi basketbol oynamaya bekliyoruz." sözleri ile bir çağrı geldi...

Kasapoğlu'dan gençlere: Takımları kurun geliyorum

Bakan Kasapoğlu basketbolcu gençlerin bu çağrısına kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından "Takımları kurun arkadaşlar, geliyorum." sözleri cevap verdi. 

Kasapoğlu'dan gençlere: Takımları kurun geliyorum - Resim : 2

Kasapoğlu'dan gençlere: Takımları kurun geliyorum ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanlığı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Basketbol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.