Kasabada yeni cenazeleri gömecek yer kalmadı

Son 24 saatte 11'den fazla yeni koronavirüs vakasının tespit edildiği İspanya'da San Martin de Valdeiglesias isimli kasabada yeni vefat edecekleri toprağa verecek yer kalmadı. Salgında 113 kişinin yaşamını yitirdiği kasabada mezarlık alanı tamamen doldu.

İspanya’nın başkenti Madrid’e bağlı 8 bin 500 nüfuslu San Martin de Valdeiglesias kasabasında, koronavirüs salgını nedeniyle şu ana kadar 113 kişi yaşamını yitirdi. Kasabada yaşamını yitirenler için ayrılan mezarlıkta, cansız bedenleri defnetmek için yer kalmadı.

İspanyol medyası, kasabanın yüzde 1,5’inin virüsten yaşamını yitirdiğini bildirdi. Koronavirüsün kasabadaki yaşlı nüfusu arasında yayıldığı ve yaşları 100’ü geçen birçok insanın hayatını kaybettiği aktarıldı. Çok geçmeden tüm boş mezarların dolduğu ancak ölümlerin devam ettiği ifade edildi.

Belediye Başkanı Mercedes Zarzalejo, “Burada daha fazla ölü için yer kalmadı” dedi.

Kasabada yeni cenazeleri gömecek yer kalmadı ile ilgili etiketler vefat İspanya mezar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.