Kasaba Doktoru’nun 2. sezon çekimleri başladı! Yeni sezonda flaş değişiklikler var!

TRT 1’in geçen sezon ekrana gelmeye başlayan dizisi Kasaba Doktoru, reytinglerde çok büyük bir çıkış yapamasa da izleyiciler tarafından çok sevildi. İkinci sezonu büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölümlerinin çekimleri başladı.

Geçen sezonun neredeyse ortasında yayına başlayan Kasaba Doktoru dizisi Güney Kore yapımı Dr. Romantic dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıktı. Yüreklere dokunan bir hikayeyi izleyiciyle buluşturan Kasaba Doktoru’nda başrolleri Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever paylaşıyor.

Dizinin yeni sezon çekimlerinin başladığının müjdesini başrol oyuncusu Ozan Akbaba sosyal medya paylaşımıyla verdi. Oyuncu, instagram hesabında, 2. sezonun ilk bölümü olan 14. bölümün senaryosunu, ‘Vira Bismillah!’ notuyla yayınladı.

Kasaba Doktoru'nun 2. sezon çekimleri başladı! Yeni sezonda flaş değişiklikler var!.. 1

Dizinin ikinci sezonunun ilk sezondan daha etkili olması ve daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi bekleniyor. Peki ikinci sezonda izleyiciyi ne gibi değişiklikler bekliyor?

İlk sezonunu ilker Erdoğan ve İlker Arslan’ın yazdığı diziyi yeni sezonda Çağla Kızılırmak kaleme alıyor. Dizinin yeni sezonunda iki ayrılık var. Edanur Gülbudak ve Özgür Cem Tuğluk diziye veda eden isimler.

Arda Sarıgün’ün yönetmenliğini yaptığı ARC Film imzalı Kasaba Doktoru, idealist bir doktorun geçmişte yaşadığı bir dizi trajik olayların gölgesinde kendisini insan hayatını kurtarmaya adaması olarak öne çıkan bir hikayeye sahip. Şimdiye kadar yayınlanan 13 bölüme ilgi beklenenden düşük olsa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkileyen bir dizi oldu Kasaba Doktoru.

Kasaba Doktoru’nun 2. sezon çekimleri başladı! Yeni sezonda flaş değişiklikler var! ile ilgili etiketler kasaba doktoru
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.