Kasaba Doktoru Yeni Bölümünde İstifa Kararı Geliyor!

‘Kasaba Doktoru’, 22 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de üçüncü bölümüyle ekrana gelecek. İlk iki bölümüyle cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen ‘Kasaba Doktoru’nun yeni bölümünde heyecan yüklü bir hikaye ekrana gelecek.

Ömer istifaya hazırlanıyor… Hakan Hoca’nın planı ne? Kasaba Doktoru dizisinin üçüncü bölümünde yine dikkat çeken sahneler bulacaksınız. Deniz Can Aktaş’ın Ömer karakteriyle yine öne çıkacağı yeni bölümden detaylar şöyle:

Erol Gümüşok, ameliyatını Hakan’ın yapmasını ister. Hakan itiraz edince geçmişindeki bir sırrı kullanarak onu tehdit eder. Bu sırada geçmişten gelen bir dost Hakan’a yardım elini uzatacak, Hakan’ın da Erol’a karşı masaya bir koz koymasını sağlayacaktır.

Ömer bir türlü anlaşamadığı Hakan yüzünden istifasını verip gitmeye kararlıdır. İhsan, Mine ve Turgut’un Ömer’i vazgeçirme çabaları işe yaramayacak gibi gözükmektedir.

Leyla’nın bileğindeki yaralar hızla iyileşirken ruhundaki yara daha ağır gelmektedir. Leyla hastanede kalıp Hakan’la beraber çalışmak istese de Hakan’ın ona kötü bir sürprizi vardır.

Yalçın ise Erol’un ameliyatının kendi hastanesinde yapılmayacak olmasından dolayı küplere biner ve bu durumu lehine çevirmek için bütün imkanlarını seferber eder.

Kasaba Doktoru Yeni Bölümünde İstifa Kararı Geliyor! ile ilgili etiketler kasaba doktoru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.