Kasaba Doktoru Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Kasaba Doktoru Sezon Finali tarihi Belli oldu

Kasaba Doktoru İlk Sezonuyla Büyük İlgi çekti. Kasaba Doktoru Sezon finali ne zaman sorusu da merak edilir oldu. Cuma akşamları ekrana gelen dizisinin Yeni Sezonda da TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor. Peki Kasaba Doktoru ne zaman sezon finali yapacak?

Kasaba Doktoru Dizisi Sezon Finali tarihi Belli oldu. Başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever'in rol aldığı Dizi Aksiyon dolu sahneleriyle Cuma akşamlarına damga vuruyor. Kasaba Doktoru Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Kasaba Doktoru Sezon Finali Tarihi Belli Oldu.

İzleyenlerin merakla araştırdığı "Kasaba Doktoru sezon finali ne zaman, hangi bölüm" soruları da yanıtını buldu.

KASABA DOKTORU SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kasaba Doktoru'nun sezon finali bölümü ve tarihi de açıklandı. Senaryosunu Barış Erdoüan ve İlker Arslan'ın yazıdığı ve Dr. Romantic dizisinden uyarlama olan Kasaba Doktoru 17 Haziran'da yayınlanacak 11. bölümüyle sezon finaline gidecek.

 

Kasaba Doktoru Sezon Finali Ne Zaman, Hangi Bölüm? Kasaba Doktoru Sezon Finali tarihi Belli oldu ile ilgili etiketler Hazal Subaşı kasaba doktoru sezon finali kasaba doktoru ne zaman sezon finali sezon finali kasaba doktoru ozan akbaba Deniz Can Aktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.