Kasaba Doktoru ne zaman başlıyor? Dr. Romantic dizisinden uyarlama mı?

TRT 1 ekranlarının yeni sezon dizilerinden Kasaba Doktoru için geri sayım başladı. Başrollerinde EDHO dizisinden tanıdık isim olan Ozan Akbaba’nın rol alacağı Kasaba Doktoru ne zaman başlıyor? Peki, Kasaba Doktoru uyarlama mı?

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan TRT 1, iddialı yapımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dr. Romantic adlı diziden uyarlama olan Kasaba Doktoru dizisinin başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever gibi ünlü isimler yer alıyor.

Kasaba Doktoru dizisi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Ozan Akbaba ile Hazal Subaşı’nın yer alacağı Kasaba Doktoru dizisi 8 Nisan 2022 Cuma akşamında saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Kasaba Doktoru ne zaman başlıyor? Dr. Romantic dizisinden uyarlama mı?

Kore yapımı olan Dr. Romantic adlı diziden senaryoya uyarlanan Kasaba Doktoru’nun tanıtımı geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Kahraman doktorların hayat hikayelerini ve meslek hayatlarında yaşadıkları zorlukları ekranlara taşıyacak olan Kasaba Doktoru dizisi 8 Nisan akşamında izleyenlerle TRT 1’de buluşacak.

Dr. Romantic dizi konusu

Han Syuk "Tanrının eli" lakaplı ünlü bir cerrahtır. Aniden ortadan kaybolur ve nedeni bilinmez. O artık öğretmen Kim'dir ve çekildiği inzivanın tadını çıkarmaktadır. Yoo Yeon-Seok birini kazanmak için Seo Hyun Jin ise tanınmak için doktor olmuştur. Onlar Öğretmen Kim ile tanıştıktan sonra bir takım değer yargıları kazanacaklardır.

Kasaba Doktoru ne zaman başlıyor? Dr. Romantic dizisinden uyarlama mı? ile ilgili etiketler kasaba doktoru dr. romantic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.