Kasaba Doktoru Leyla kimdir, gerçek adı nedir? Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında?

Kasaba Doktoru dizisi TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. Yayın hayatına 8 Nisan tarihinde başlayan Kasaba Doktoru dizisinde Leyla karakterini, Hazal Subaşı canlandırıyor. Peki Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Kasaba Doktoru dizisinin yönetmenliğini Arda Sarıgün gerçekleştiriyor. Birçok ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizide Hazal Subaşı ise Leyla karakterine hayat veriyor. İzleyiciler Hazal Subaşı'nın yaşamını merak ediyor. Peki Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında?

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim gördü. 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı. Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu. Adını Sen Koy, Bir Umut Yeter, Halka ve Çukur yapımlarında rol aldı.

 

Kasaba Doktoru Leyla kimdir, gerçek adı nedir? Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler kasaba doktoru leyla
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.