Kas spazmı geçiren Aleyna Tilki hastanelik oldu!

Şu aralar Exxen'de yayınlanan 'İşte Bu Benim Masalım' dizisiyle gündeme gelen şarkıcı Aleyna Tilki, gönderisiyle hayranlarını korkuttu.

Paylaşımları ve dikkat çeken açıklamalarıyla adından bahsettiren Aleyna Tilki, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra 'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolü paylaştığı 'İşte Bu Benim Masalım' dizisi ile oyunculuğa da adım attı. Sosyal medya üzerinden ‘doktora gidiyorum’ mesajını yayınlayan 20 yaşındaki güzel popçu, sevenlerini endişelendirdi.

Kas spazmı geçiren Aleyna Tilki hastanelik oldu!

Hayranları tarafından gelen mesajların ardından açıklamada bulunan güzel şarkıcı, "‘Ben doktora gidiyorum’ deyince hakkımda birkaç tane haber çıkmış! Bazıları doğru, bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez duruma geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de bedenim kasıldı. ‘Ne kadar emek, o kadar yemek’ diyorlar. Ben çalışmaktan çok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de 'İşte Bu benim Masalım' dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürede her şey çok güzel" ifadelerini kullandı.

Kas spazmı geçiren Aleyna Tilki hastanelik oldu! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki İşte Bu Benim Masalım Exxen Exxen TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.