Kartepe'de turistlerin bindiği UTV takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Kartepe'ye gelen yabancı uyruklu 3 kadının içinde bulunduğu UTV, tel örgülere çarpıp takla attı. Feci kazada turistlerden biri hayatını kaybederken, 2'si yaralandı. Sürücünün korunması için taktığı kaskın kazada paramparça olduğu görüldü.

Kocaeli'nin ilçesi Kartepe'ye tatil amaçlı gelen yabancı uyruklu 3 kadın, 41 ADE 612 plakalı UTV ile gezintiye çıktı.

Kartepe'de turistlerin bindiği UTV takla attı: 1 ölü, 2 yaralı

Ghusoon Nimer idaresindeki UTV, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sebebiyle yol kenarında bulunan tel örgülere vurdu, ardından da takla attı. Çarpmanın şiddetiyle turistler yaralandı.

Kartepe'de turistlerin bindiği UTV takla attı: 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 2

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadınlardan Ghusoon Nimer (40) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Mohd Alfroukh (53) ve Ghudder Abuabed (41) ise olay yerindeki müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. UTV'de maddi hasar meydana gelirken, sürücünün korunması taktığı kask ise paramparça oldu. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

Kartepe'de turistlerin bindiği UTV takla attı: 1 ölü, 2 yaralı ile ilgili etiketler Kartepe kaza Turist UTV

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.