Kartal'ın en uzun sezonuna özel dergi

Futbolun bir sanat olduğunu düşünen spor yazarları, kültür üreticileri, edebiyatçılar ve sporcuların ortak emeğiyle hazırlanan ŞAMPİYON Dergi ilk sayısının kapağını sporseverlerle paylaştı. ŞAMPİYON Dergi Beşiktaş futbol takımı ve semt kültürünü, şampiyonluk macerasını merak edenlerin ve kutlamak isteyenlerin keyifle okuyacağı bir formatta hazırlandı.

Kapağını Poseidonvari bir görkemle Sergen Yalçın’ın süslediği ve Beşiktaş’ın kuruluş yılına selam vererek yalnızca 1903 adet basılarak limited edition formatta okura sunulan derginin ilk sayısı Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Cenk Tosun, Adriano Correia, Ricardo Quaresma, Dusko Tosic gibi futbolcuların da kitaplarını yazan Murat Arda yönetiminde yayına hazırlandı.

Derginin içeriğinde Beşiktaş’ın 2020-2021 Sezonu Şampiyon kadrosu, çok sayıda geçmiş efsaneyle söyleşiler, çok özel fotoğraflar ve Beşiktaş’a gönül veren insanlarla yapılan röportajların yanı sıra, şampiyonluk serüveni, anılar, futbol edebiyatı, sporun felsefesi ve endüstriyel futbolun yavanlığına karşı semt duruşu sergileyen makaleler bulunmakta.

Kartal'ın en uzun sezonuna özel dergi

ŞAMPİYON Dergi aynı zamanda DeliKasap, TR!P Bilim Kültür, Semtin Çocukları gibi dergileri de bünyesinde bulunduran ZİHİN AÇIKLIĞI ENSTİTÜSÜ tarafından okura Özel Koleksiyon Sayısı formatında ve yılda bir kez sunuluyor.

Derginin Genel Yayın Yönetmeni Murat Arda daha önce ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarındaki resmi dergilerinin Şampiyonluk Özel Sayılarını da kulüp bünyesinde yayına hazırlayan isim.

Arda ikinci sayı için “ŞAMPİYON Dergi Türk futbolunun şampiyonlarının hikâyelerini, kent ve kulüp kültürlerini her yıl sunmaya devam edecek” dedi.

İlk sayısı ön siparişe çıkarılan dergi Türkiye’deki tüm takımlarca saygı duyulan Beşiktaş’ın
efsane başkanı Süleyman Seba’ya ithaf edildi. Sınırlı sayıda 1903 adet basılan dergiyi
edinmek için TIKLAYIN 

Kartal'ın en uzun sezonuna özel dergi ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.