Kartal avukatlık bürosunda katliam yapan şahıs tutuklandı

Kartal'da miras konusunda anlaşmazlık yaşayan aile üyeleri arasında avukatlık bürosunda çıkan tartışmada 4 kişi öldüren Ahmet Salih B. tutuklandı.

Kartal’da miras konusunda tartıştığı akrabalarına kurşun yağdırarak 4 kişinin ölümüne neden olan Ahmet Salih B., tutuklandı. Sorgusunda susma hakkını kullandığı öğrenilen şüphelinin koronavirüs testinin de pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

NELER OLMUŞTU?

Olay 6 nisan salı günü saat 14.30 sıralarında Kartal Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak üzerinde bulunan avukatlık bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, aralarında miras konusunda anlaşmazlık bulunan aile üyeleri avukatlık bürosunda buluştu. Burada çıkan tartışmanın ardından bir süre sonra Yalova 50. Yıl Mahallesi muhtarı Ahmet Salih B., dayı çocuklarına ateş etti.

 Olayda Haluk O., Kebire A. ve Ayşe Ece A. hayatını kaybederken Arzu O. ile Ahmet Nuri O. ağır yaralandı. Bürodaki avukat Mehmet Şanverdi ise kaçarak yara almaktan kurtuldu.

Şüpheli Ahmet Salih B. olay yerinden kaçarken bir süre sonra Yalova’da Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede tedavi edilen yaralılardan Ahmet Nuri O. (73) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kartal avukatlık bürosunda katliam yapan şahıs tutuklandı ile ilgili etiketler Kartal cinayet ölüm avukatlık bürosu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.