Karsu'nun beklenen albümü çıktı!

Piyanist ve besteci Karsu, kendi adını taşıyan albümünün lansmanını önceki gün gerçekleştirdi.

 

Dünyaca ünlü besteci, şarkıcı ve piyanist Karsu kendi adını taşıyan dördüncü albümünü seçkin konukların davet edildiği bir lansman gecesi ile kutladı.

Karsu'nun beklenen albümü çıktı!

 Karsu yeni albümünün lansmanını Zorlu PSM ev sahipliğinde ve Corendon Airlines’ın da katkılarıyla Zorlu PSM touché’de gerçekleştirdi. Geceye sanat ve medya dünyasından birçok konuk katıldı.

Albümden şarkılarını söylediği gecede Karsu, Mustafa Sandal ile geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava’da birlikte düet yaptığı ‘Jest Oldu’ şarkısını da yorumladı.

Karsu'nun beklenen albümü çıktı! - Resim : 2

 Aynı zamanda menejeri olan annesi Birgül Dönmez ve babası Alpaslan Dönmez’in evlilik yıldönümleri olan gecede Karsu ‘Jest Oldu’ şarkısını annesine ithaf ederek okudu. Konukların performansını ayakta alkışladığı gecede Karsu konuklarıyla tek tek sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

 Albüm konseptine uygun olarak herkesin kırmızı kıyafetle katıldığı gecede Karsu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Muhabirlere çok heyecanlı olduğunu söyleyen Karsu, “Üç sene boyunca bu albüm için çalıştım. Türkiye’de dijital platformlarda çıktığı ilk  gün birinci sıraya oturdu ve sevincimden ağladım. Albümde herkesin kendi kalbinin yolundan gitmesi gerektiği mesajını vermek istedim” dedi.

Karsu'nun beklenen albümü çıktı! - Resim : 3

 10 Ekim’de dijital platformlarda yerini alan ve bugün (20 Ekim Pazar) ‘y kültür sanat’ etiketiyle cd ve plak formatında çıkan yeni albümü kapsamında Karsu,

22 Ekim Salı günü Zorlu PSM sahnesinde vereceği konser ile sevenleriyle buluşacak.

 

Karsu'nun beklenen albümü çıktı! ile ilgili etiketler Zorlu AVM Karsu zorlu center zorlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.