Kars'ta JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda FETO/PYD suçlusu yakalandı.

Kars'ta FETO/PYD suçundan hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi JASAT ekiplerince kıskıvrak yakalandı. 'Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs’ (FETO/PYD) suçundan hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Kars’ta FETO/PYD suçundan hakkında 12 kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi JASAT ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
Kars İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri tarafından, nitelikli aranan şahıslara yönelik yapılan titiz planlama, takip ve çalışma sonucunda merkez ilçe sınırları içerisinde, 'Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs’ (FETO/PYD) suçundan hakkında 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Kars'ta JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda FETO/PYD suçlusu yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli İl Jandarma Komutanlığı’na getirildi. Burada işlemleri tamamlanan şüpheli, önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Harakani Devlet Hastanesi’ne, ardından Adliye Sarayı’na sevk edildi.
Şüpheli adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İHA

Kars'ta JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda FETO/PYD suçlusu yakalandı. ile ilgili etiketler Kars FETÖ PYD JASAT
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.