Kars'ta Çinli paniği! Çantasını elinden bırakmadı

Kars'ın en işlek caddelerinden biri olan Faikbey Caddesi'nde görülen Çinli bir adam, kentte hareketli anlar yaşanmasına sebep oldu. Koronavirüs nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar, ekiplere haber verince Çinli adam gözetim altına alındı.

Kars, Faikbey Caddesi’nde Çin uyruklu bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu hemen 112’ye bildirdi.

Olay yerine gelen özel kıyafetli Acil Sağlık ve UMKE ekipleri ile polis, vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Çevrede kısa süreli tedirginliğin yaşandığı olayda, Çinli vatandaş ikna edilerek eldiven ve maske verildi.

Kars'ta Çinli paniği! Çantasını elinden bırakmadı

ÇANTASINI BIRAKMADI

Daha sonra ambulansa doğru giden Çinli, bu sefer de sırt çantasını yetkililere vermek istemedi. Sağlık ekipleri cadde üzerinde esnaflık yapan vatandaşlardan bir poşet aldı. Çinlinin sırt çantası poşete konularak ambulansa bırakıldı. Ardından da Çinli vatandaş ambulansa bindi.

Kars'ta Çinli paniği! Çantasını elinden bırakmadı - Resim : 2

ERZURUM'A GÖNDERİLECEK

Sağlık ekiplerince gözetim altına alınan Çinli, Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Koronavirüs olup olmadığı henüz bilinmeyen Çinli, hastanede gözetim altına alındı.

Çinli şahsın Erzurum’dan Kars’a geldiği öğrenildi. Şahsın Yabancılar Şube Müdürlüğünce Erzurum'a gönderileceği belirtildi.

Kars'ta Çinli paniği! Çantasını elinden bırakmadı ile ilgili etiketler Kars Çin Koronavirüs Korona Erzurum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.