Karolin Fişekçi kimdir? 33 haftalık hamile mi?

Karolin Fişekçi, gündeme oturan konular arasında yer aldı. Karolin Fişekçi, gittiği bir özel hastanenin bilgilerini yanlış girmesi sonucu Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre 33 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Peki Karolin Fişekçi kimdir? Karolin Fişekçi hamile mi? Detaylar haberimizde...

Karolin Fişekçi kimdir? Ünlü yazar Orhan Pamuk ile yaşadığı aşkla adını duyuran yazar ve ressam Karolin Fişekçi gündeme oturdu. Fişekçi, gittiği bir özel hastanenin bilgilerini yanlış girmesi sonucu Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre 33 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Peki Karolin Fişekçi kimdir? Karolin Fişekçi hamile mi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Karolin Fişekçi kimdir? 33 haftalık hamile mi?

Sağlık sektöründe yaşanan sorunlara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken böylesine önemli bir sektörde yaşanan karışıklığın ve sorumsuzluğun ne kadar önemli sonuçlar doğurabileceğine dair bir olay da ressam ve yazar Karolin Fişekçi’nin başına geldi.

Son zamanlarda katıldığı yoga derslerinde çekilmiş kareleri takipçileriyle paylaşan Fişekçi yaptığı son paylaşımla bu kadar da olmaz yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Karolin Fişekçi kimdir? 33 haftalık hamile mi? - Resim : 2

"SAĞLIK BAKANLIĞI’NA GÖRE 33 HAFTALIK HAMİLEYMİŞİM!"

Büyükçekmece’de gittiği bir özel hastanenin yanlış veri girmesi sonrasında 33 haftalık hamile görülen Karolin Fişekçi yaşananlara şu sözlerle isyan etti:

“Devlete daha doğrusu Sağlık Bakanlığı’na göre 33 haftalık hamileymişim! Büyükçekmece’de bir hastaneye gitmiştim, orada yanlış bir veri girmişler ve iki haftadır 45 kiloluk ben ve Sağlık Ocağı karnım burnumda hamile olmadığımı anlatıyoruz.

Bugün kan istediler inandırmak için… Sağlık Bakanlığı, Sağlık Ocağı’nın sıkıştırıyormuş neden bu hamile kadının kontrollerini yapmadın diye… Kaç haftadır uğraşıyoruz. İşin kritik kısmı, birkaç hafta sonra devlete göre doğrurursam ‘nerede bebek?’ diye soruşturma açılırmış… Bebek cinayetinden. Hale bak!”

Karolin Fişekçi kimdir? 33 haftalık hamile mi? ile ilgili etiketler Karolin Fişekçi kimdir 33 haftalık hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.