Karnında çıkanlara inanamayacaksınız

İzmir'in Konak ilçesinde kısıtlamalara yönelik uygulama yapan polisler bu çerçevede bir taksiyi durdurdu. Taksinin arka koltuğunda biri hamile bir kadın olmak üzere iki kişi bulunuyordu. Şahıslardan sokağa çıkma iznine ilişkin evrakı isteyen polisler şüphe üzerine yaptıkları üst aramasında şoke eden gerçekle karşılaştı. Hamile süsü verilen kadının karnına sarılmış 1 kilo bonzai adlı uyuşturucu ele geçirildi. Daha önce birçok suç kaydı bulunan kadın ve arkadaşı gözaltına alındı.

İlginç olay İzmir'in Konak İlçesinde yaşandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Gaziler Caddesi üzerinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle uygulama yaparken bir taksiyi durdurdu.

Taksinin arka koltuğunda oturan S.O.(24) ve yanındaki S.S.'nin (28) sokağa çıkma izinlerini isteyen polise, şüphelilerden S.S., sokağa çıkma izinlerinin olmadığını, arkadaşı S.O.'nun hamile olduğunu ve hastaneye gittiklerini söyledi. 

Bu sırada, hamile olduğu belirtilen S.O.'nun çelişkili ifadeleri üzerine durumdan şüphelenen görevliler olay yerine kadın polis çağırdı. Bölgeye gelen kadın polis memurunun şüphelilerin yaptığı üst aramasında, S.O.'nun karın bölgesine sarılmış 2 şeffaf poşet halinde yaklaşık 1 kilo bonzai maddesi bulundu.

Karnında çıkanlara inanamayacaksınız

Yapılan kimlik kontrollerinde ise S.O.'nun uyuşturucu madde ticaretinin yanı sıra motorlu taşıt hırsızlığı gibi birçok suçtan kaydı bulunduğu belirlendi.

Gözaltına alınan S.S. ve S.O. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, uyuşturucu maddeye de el konuldu. S.S. ve S.O.'ya ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150'şer lira para cezası kesidi.

Şüpheliler, ifadelerinin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Karnında çıkanlara inanamayacaksınız ile ilgili etiketler İzmir Konak Hamile uyuşturucu polis bonzai
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.