Karnı ağrıyordu! 13 yaşındaki Dilvin hastanede öldü...

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Dilvin Ak, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede vefat etti. Ak’ın ölümü ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğarken, ölüm sebebi yapılacak otopsi sonrası netleşecek.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki Dilvin Ak, karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle Nazilli'deki özel bir hastaneye götürüldü.

Nazilli Beşeylül Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Dilvin Ak’ı muayene eden doktorlar, 13 yaşındaki kız çocuğunu acil serviste müşahade altına aldı.

Gece yarısı fenalaşan Ak’ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürerken sabaha karşı saat 05.00 sıralarında küçük kızın vefat haberi geldi.

Özel hastanenin doktorları tarafından Nazilli Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi istendi. Ailesinin ve doktorların şoke olduğu ölüm sonrası Dilvin Ak’ın tüm sevenleri yasa boğuldu.

ARKADAŞLARI SIRASINA ÇİÇEK BIRAKTI

Dilvin Ak’ın eğitim gördüğü Nazilli Merkez Beşeylül Ortaokulundaki 8/C sınıfındaki sırası çiçeklerle donatıldı.

8 yıldır aynı sıraları paylaştığı arkadaşları ise üzüntülerini dile getirdi. Anne-babası ayrı yaşadığı için dedesi ve annesi ile birlikte Nazilli’de dedesinin evinde yaşadığı öğrenilen Dilvin Ak’ın cenazesinin Durasallı Mahallesi Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının sonrası Durasallı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

Karnı ağrıyordu! 13 yaşındaki Dilvin hastanede öldü... ile ilgili etiketler Aydın Hastane ortaokul öğrencisi karnı ağrıyordu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.