Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, dün karnelerini aldıktan sonra evlerine dönmeyen 2 kardeş kent merkezinde gezerken bulundu.

Abdalağa Mahallesi'ndeki Yunus Emre Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Medine ve 5'inci sınıf öğrencisi Bünyamin Baturalp kardeşler, dün karnelerini aldıktan sonra eve gitmediler.

Bir süre kendi imkanlarıyla çocuklarını arayan aile, sonuç alamayınca iki kardeşin kayıp olduğunu polise iletti.

Okulun çevresinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kardeşlerin Siverek-Şanlıurfa kara yolu yönünde ilerlediğini tespit ederek, arama çalışmasını bu istikamette yoğunlaştırdı.

Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu!

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, Baturalp kardeşleri kent merkezindeki Topçu Meydanı'nda gezerken buldu.

Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu! - Resim : 2

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Medine ve Bünyamin Baturalp kardeşler, daha sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu! - Resim : 3

Hastane çıkışında abla Medine Baturalp, gazetecilerin "Neden evden kaçtınız" şeklindeki sorusuna, "Karnemiz çok kötü olduğu için" diye yanıt verdi.

Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu! - Resim : 4

Baturalp kardeşlerin, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından aileye teslim edileceği bildirildi.

Karnelerini aldıktan sonra kaybolan kardeşler bulundu! ile ilgili etiketler polis Şanlıurfa Karne Emniyet Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.