Karne vermeye hazırlanan öğretmenin acı sonu: Kahve içerken 13. kattan düştü!

Antalya'nın Aksu ilçesinde öğrencilerine karne vermek için erken saatte kalkan 38 yaşındaki öğretmen, 13. kattaki dairesinin balkonunda kahve içerken baş dönmesi sonucu aşağı düştü. Talihsiz öğretmen Bekir Gücüyeter, olay yerinde hayatını kaybederken öğretmen eşi sinir krizi geçirdi. O kahreden anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde olay, sabah saat 08.00 sıralarında Altıntaş Mahallesinde bulunan bir apartmanda yaşandı. 

KAHVESİNİ ALIP BALKONA ÇIKTI

Öğrencilerine karne vermek için eşi ile birlikte erken saatlerde kalkıp hazırlanmaya başlayan Ertuğrul Gazi Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Bekir Gücüyeter (38), her sabah olduğu gibi bu sabah da kahvesini alıp balkona çıktı.

Karne vermeye hazırlanan öğretmenin acı sonu: Kahve içerken 13. kattan düştü!

 

DENGESİNİ KAYBEDİP 13. KATTAN DÜŞTÜ

Kahvesini yudumlayan genç öğretmenin, iddiaya göre başı döndü. Dengesini kaybeden öğretmen, 13. kattaki evinin balkonundan aşağı düştü. Olayı gören eşi, durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Gücüyeter’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Karne vermeye hazırlanan öğretmenin acı sonu: Kahve içerken 13. kattan düştü! - Resim : 3

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinde, olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemeleri devam ederken eşinin cansız bedeni ile karşı karşıya kalan kadın sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçirip fenalaşan kadın, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Gücüyeter’in cansız bedeninin incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi.

Karne vermeye hazırlanan öğretmenin acı sonu: Kahve içerken 13. kattan düştü! - Resim : 5

Kaynak: İHA

Karne vermeye hazırlanan öğretmenin acı sonu: Kahve içerken 13. kattan düştü! ile ilgili etiketler Antalya Öğretmen Karne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.