Karne tebrik mesajları! 2019 en güzel karne ile ilgili sözler!

Karne tebrik mesajları! Öğrenciler büyük bir heyecanla 15 tatili bekliyorlar. Öğrenciler yoğun bir maratonun ardından yarın karnelerini alacaklar ve 15 gün sürecek olan tatilin keyfini çıkaracaklar. Öğrencilerin velileri ve yakınları karne tebrik mesajlarını arıyorlar. İşte Karne tebrik mesajları! Karne ile ilgili sözler!

Karne tebrik mesajları! Öğrencilerin yorgunlarını atıp dinlenebilecekleri sömestr tatiline sadece artık saatler kaldı. Yoğun bir temponun ardından bir dönemin notlarını öğrenciler karnelerde görecekler. Karne tebrik mesajları ise karnelerin verilmesine az bir zaman kala gündeme geldi. İşte En güzel karne tebrik mesajları! Detaylar haberimizde...

Karne tebrik mesajları! 2019 en güzel karne ile ilgili sözler!

KARNE TEBRİK MESAJLARI!
Canım yavrum olağanüstü bir performans göstererek bu notları fazlasıyla hak ettin. Teşekkür ederim. Ailenle birlikte sabır ve özveriyle yaptığınız çalışmaların meyvesi olan bu güzel karnen senindir. Çok teşekkür ederim.

Bu yıl gösterdiğin performansın bütün eğitim öğretim hayatınca devam etmesini dilerim. İyi tatiller.

Son derece başarılı bu dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım hayatın boyunca başarılı olursun.

Biricik yavrum başarılarınla beni çok mutlu ettin. İyi tatiller.

Çalışmalarının karşılığı olan bu güzel karnen senin mutluluğun olsun. İyi tatiller.

Bu mutlu günü böylesine güzel bir karneyle tamamladığın için beni çok sevindirdin. Teşekkür ederim yavrum.

Güler yüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması temenni ediyorum.

Başarılarının bir ödülü olan bu Takdir Belgesini bize hediye ettiğin için çok teşekkürler yavrum. Ailen olarak her zaman arkandayız.

Teşekkür Belgesi ile bizleri çok mutlu ettiğini bilmeni isteriz çocuğum. Anne ve baban olarak başarılarının devamını dileriz.

Okula başladığın ilk günden beri severek yaptığın her çalışmanın karşılığı bu karnededir. Başarılar dilerim. Senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Canım yavrum ilk günden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene teşekkür ediyorum. Sende böyle bir aileye sahip olduğun için onlara teşekkür et. İyi tatiller.

 KARNELER SAAT KAÇTA VERİLECEK?

Milyonlarca öğrenci karnelerini yarın alacak. Bugün merak edilen konulardan biri ise, karneler saat kaçta verilecek sorusu oldu.

Yarın karneler sabahçı öğrenciler için saat 9-11 arası verilecek, öğlenci öğrenciler için saat 10-12 arasında verilecek.

DİKKAT: Okul yönetimi tarafından belirlenen saatler farklılık gösterebilir.

İLKOKUL, ORTAOKUL VE LİSELERDE KARNELER KAÇTA ALINACAK?

18 Ocak Cuma günü verilecek olan karne ve başarı belgeleri (Takdir, teşekkür, onur belgesi) sabah gerçekleştirilecek küçük bir törenin ardından öğrencilere dağıtılacak. İkili eğitim gören okullarda sabahçı öğrenciler 9:30-11:00, öğlenci öğrenciler ise 11:00-13:00 arasında karne ve belgelerini alacak.

Karneler her okulda farklı saatler verilebilir. Öğrenciler yaklaşık 5 ay süren eğitim-öğretim yılı maratonunun yorgunluğunu, 2 hafta sürecek yarıyıl tatilinde atacak.2018-2019 eğitim-öğretim yılı 17 Eylül 2019 tarihinde başlamıştı. İlkokul, Ortaokul ve lise öğrencileri karne almanın heyecanını yaşayacak. 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 14 Haziran Cuma günü sona eriyor.


KARNE HEDİYE ÖNERİLERİ

 Parmak oyuncakları

Gece lambası

Bisiklet

Kitap

İlginç pastel boya setleri

Makaron kulaklık

Elektrikli scooter

Kumbara

Akıllı çocuk saati

Buz pateni

Mini atlıkarınca
Scooter

Resimli saat

Ev salıncağı

Ayna

Beslenme çantası

Güneş gözlüğü

Çocuk golf seti

Drone

İsimli tişört

Bileklik

Ayakkabı

Karne tebrik mesajları! 2019 en güzel karne ile ilgili sözler! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.