Karne heyecanı başladı! MEB’ten öğrencilere hediye niteliğinde uygulama

Milli Eğitim Bakanlığı, bugün karne alarak yarıyıl tatiline girecek yaklaşık 19 milyon öğrenci için hediye niteliğinde bir uygulama başlatıyor. İşte detaylar...

Yaklaşık 19 milyon öğrenci bugün karne alarak yarıyıl tatiline girecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin derslerdeki performansını arttırabilmeleri bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinde ücretsiz kurs açacak. İşte detaylar...

2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erecek. 19 milyon öğrenci, eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere karnelerini alacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), geçen yıl düzenlediği yaz okulu kapsamını genişleterek, bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinde de ücretsiz kurs açacak.

4 ALANDA ÜCRETSİZ KURS AÇILACAK

Ücretsiz kurslar, 21 Ocak Cumartesi başlayacak ve 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek ve "Bilim", "sanat", "matematik" ve "İngilizce" olmak üzere 4 alanda açılacak. Öğrenciler ve öğretmenler, bulundukları illerde açılan kurslardan yararlanabilecek.

DİJİTAK MATERYELLER KULLANIMA AÇILACAK

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademeleri için yarıyıl tatiline özel 5 ayrı dijital materyal de ilk kez öğrencilerin kullanıma sunulacak. MEB, yeni dijital eğitim materyallerini, karne alan öğrenciler için resmi internet sitesinden kullanıma sunacak.

Karne heyecanı başladı! MEB’ten öğrencilere hediye niteliğinde uygulama ile ilgili etiketler MEB Karne
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.