Karne alan çocuğa tebrik mesajı!

Karne alan çocuğa tebrik mesajı! 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yarı tatil zamanı geldi. Heyecanla beklenen gün geldi. Bugün milyonlarca öğrenci karneleri ile buluşuyor. Aileler ve yakınları ise çocukları tebrik etmek ve kutlamak için mesajlar arıyorlar. İşte karne alan çocuğa tebrik mesajı! Karne esprileri! Detaylar haberimizde...

Karne alan çocuğa tebrik mesajı! Büyük bir merakla ve heyecanla beklenen karne günü geldi. Öğrenciler yoğun tempo ile çalıştıkları dönemi bitirdiler. Şimdi ise sıra yarı yıl tatiline geldiler. Karne gününde öğrencileri kutlamak isteyenler için karne mesajları derledik. Merak edilen detaylar haberimizde...

KARNE TEBRİK MESAJLARI!

Bu mutlu günü böylesine güzel bir karneyle tamamladığın için beni çok sevindirdin. Teşekkür ederim yavrum.

Güler yüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması temenni ediyorum.
Biricik yavrum başarılarınla beni çok mutlu ettin. İyi tatiller.

Karne alan çocuğa tebrik mesajı!

Çalışmalarının karşılığı olan bu güzel karnen senin mutluluğun olsun. İyi tatiller.

Okula başladığın ilk günden beri severek yaptığın her çalışmanın karşılığı bu karnededir. Başarılar dilerim. Senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Canım yavrum ilk günden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene teşekkür ediyorum. Sende böyle bir aileye sahip olduğun için onlara teşekkür et. İyi tatiller.

Canım yavrum olağanüstü bir performans göstererek bu notları fazlasıyla hak ettin. Teşekkür ederim. Ailenle birlikte sabır ve özveriyle yaptığınız çalışmaların meyvesi olan bu güzel karnen senindir. Çok teşekkür ederim.


Son derece başarılı bu dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım hayatın boyunca başarılı olursun.

Bu yıl gösterdiğin performansın bütün eğitim öğretim hayatınca devam etmesini dilerim. İyi tatiller.

Başarılarının bir ödülü olan bu Takdir Belgesini bize hediye ettiğin için çok teşekkürler yavrum. Ailen olarak her zaman arkandayız.

Teşekkür Belgesi ile bizleri çok mutlu ettiğini bilmeni isteriz çocuğum. Anne ve baban olarak başarılarının devamını dileriz.

MEB TAKVİMİNE GÖRE ÖNEMLİ GÜNLER

MEB Yarıyıl tatili (15 tatil), 21 Ocak 2019-1 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. İkinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek. 2019-2020 eğitim öğretim yılı ise 16 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak.

 OKUL ÖNCESİ KARNE HEDİYELERİ TAVSİYESİ

Eğer aklınızdan kıyafet almak geçiyorsa hemen vazgeçmenizi öneriyoruz. Okul öncesi öğrencileri yaş itibariyle oyuncaklara ilgi duyacaklardır. Özellikle bu yaş grubu oyun setlerine bayılır! İlgi alanına uygun bir oyun seti onu oldukça heyecanlandıracaktır. Anasınıfı öğrencisi olup, okul öncesi eğitimi alan, 4-5 yaş çocuklar için en güzel anasınıfı karne hediyeleri şunlar:

MentalUP Zeka Oyunları (Tablet, telefon ve PC’den oynanabilen lisanslı zeka oyunudur. Hem bilimsel hem de çok eğlenceli.
Oyuncak mutfak seti, beyaz eşya seti veya benzeri ev eşyası minyatürleri (Kız çocuğu)
Yarış arabası seti, tren veya benzeri raylı oyuncak seti (Erkek çocuğu)
Lego, renkli bloglar ve benzer yapıda birleştirmeli oyun setleri (Kız, erkek ortak ilgi alanı)


İLKÖĞRETİM 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE UYGUN KARNE HEDİYESİ TAVSİYELERİ

 Karne hediyesi bisiklet, scooter, paten gibi araçlar oldukça ilgilerini çekecektir (Kız, erkek ortak ilgi alanı)
Sanal gerçeklik gözlüğü de bu aralar hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekiyor (Kız, erkek ortak ilgi alanı)
Renkli, dijital, spor kol saatleri (Kız, erkek ortak ilgi alanı)
Scrabble, Monopoly, MentalUP ve benzeri zeka oyunları, oyun setleri (Kız, erkek ortak ilgi alanı)

Karne alan çocuğa tebrik mesajı! ile ilgili etiketler Karne
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.