Karların içine mayosuyla atlayan Pelin Akil zatürre oldu ve koronavirüse yakalandı

Mayosuyla evinin bahçesindeki karların içine atladığı anların videosunu sosyal medya hesabından paylaşan ikiz annesi ve oyuncu Pelin Akil'den kötü haber geldi. 2016 yılında evlendiği meslektaşı Anıl Altan ile mutlu bir evlilik sürdüren 35 yaşındaki oyuncu önce zatürreye yakalandığını ardından ise koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medyada başlayan karların içine atlama akımına uyarak mayo ile evinin balkonunları karın içine atlayan oyuncu Pelin Akil zatürreye yakalandı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Akil, "Challenge or zatürre yarışmasında zatürre kazandı. Zatürre olmasam da yine faranjit" ifadelerini kullandı.

Karların içine mayosuyla atlayan Pelin Akil zatürre oldu ve koronavirüse yakalandı

PCR testi de yaptıran Pelin Akil'in test sonucu pozitif çıktı. İkinci bir paylaşımda bulunan ikiz annesi, "Biraz önce ben de elendim a dostlar. Hızlı testim negatif, PCR testim pozitif. Umarım kızçelerime bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Karların içine mayosuyla atlayan Pelin Akil zatürre oldu ve koronavirüse yakalandı - Resim : 2


Ünlü oyuncu Pelin Akil, önceki gün mayosunu giyerek bahçeye çıkmış ve soğuk havaya rağmen önce kendisini karın içine bırakmış sonra da dans etmişti.

 

 

 

 

Karların içine mayosuyla atlayan Pelin Akil zatürre oldu ve koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Pelin Akil Anıl Altan zatürre covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.