Karkamış'taki havan saldırısından sonra camilerden yapılan anonslarla ilgili soruşturma açıldı

Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış ilçesine terör örgütü PYD/YPG tarafından düzenlenen havanlı saldırı sonrasında camilerde yapılan anonsların maksadını aşmış olduğunu belirterek sorumlu kamu görevlileri ile ilgili soruşturma açıldığını duyurdu.

Gaziantep Valisi Davut Gül, terör örgütü PYD/YPG tarafından Karkamış'a düzenlenen havanlı saldırı sonrasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Gül, "Karkamışta camilerde yapılan anonslar maksadını aşmış olup sokağa çıkma yasağı vb.bir durum olmadığı gibi rutinin dışında bir durum da söz konusu değildir. Sorumlu kamu görevlileriyle ilgili soruşturma açılmıştır." ifadelerine yer verdi.

 

 

Karkamış'taki havan saldırısından sonra camilerden yapılan anonslarla ilgili soruşturma açıldı ile ilgili etiketler Gaziantep Karkamış soruşturma havan saldırısı cami anonsları Gaziantep Valisi Davut Gül
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.