Karkamış'taki hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: Ağır topçu ateşi gerçekleşti

Gaziantep'in Karkamış ilçesine PKK/YPG'li teröristlerin düzenlediği roket saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti. Hain saldırı sonrası bölgede operasyonlar yoğunlaştı. Diyarbakır'dan savaş uçakları havalanırken teröristlerin bulunduğu bölge ağır topçu atışına da alındı.

Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı. İçişleri Bakanı Soylu, "Saldırıda biri çocuk, biri öğretmen 3 kişi hayatını kaybetti" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine de, Suriye'nin kuzeyinden teröristlerce atılan 3 roket düştü. Saldırıda, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

TSK HAREKETE GEÇTİ

Terör örgütü YPG/PKK'nın Karkamış'a ve Kilis'e yönelik saldırısının ardından, Diyarbakır'dan savaş uçakları havalanırken teröristlerin bulunduğu bölge ağır topçu atışına da alındı.

BAKAN SOYLU DUYURDU: TERÖRİSTLER 10 SALDIRI GERÇEKLEŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son dakika açıklamasında "Saat 11.15'ten itibaren 10 adet saldırı gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de terör saldırı sonrası yaptığı açıklamada bölgede okulların tatil edildiğini açıkladı.

 

Karkamış'taki hain saldırı sonrası TSK harekete geçti: Ağır topçu ateşi gerçekleşti ile ilgili etiketler Gaziantep Karkamış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.