Kariyerinin zirvesinde radikal karar! Aslı Enver'den hayranlarına kötü haber: Ekranlarda olmayacak

Kavak Yelleri dizisindeki rolüyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve son olarak İstanbullu Gelin ile Babil dizileriyle ekranlarda boy gösteren 37 yaşındaki oyuncu Aslı Enver oyunculuk kariyeriyle ilgili radikal bir karar aldı. Enver'in bu kararı hayranlarını bir hayli üzecek gibi görünüyor.

Son olarak final yapan 'Babil' dizisinde rol alan, bir süredir ekranlarda yer almayan başarılı ve güzel oyuncu Aslı Enver'den hayranlarını üzen bir haber geldi. Aslı Enver oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Geçtiğimiz gün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim'le birlikte Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Aslı Enver, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kariyerinin zirvedinse radikal karar! Aslı Enver'den hayranlarına kötü haber: Ekranlarda olmayacak


PANDEMİ NEDENİYLE DİZİ SETLERİNE ARA VERDİ

Enver, basın mensuplarının "Oyunculuğu bıraktınız mı?" şeklindeki sorusu üzerine bir süreliğine koronavirüs pandemisi nedeniyle oyunculuğa ara verdiğini açıklayarak; “Oyunculuktan sıkılmadım. Sakinlediği için adapte olmaya çalışıyoruz. Bir sinema filmi çektim, montajlanıyor” dedi. Aslı Enver'in bu kararı ise hayranlarını üzdü.

Kariyerinin zirvedinse radikal karar! Aslı Enver'den hayranlarına kötü haber: Ekranlarda olmayacak

 

 

Kariyerinin zirvesinde radikal karar! Aslı Enver'den hayranlarına kötü haber: Ekranlarda olmayacak ile ilgili etiketler Aslı Enver Nişantaşı merve terim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.