Kariyer danışmanı CHP'yi karıştırdı!

CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun 24 yaşındaki Özge Türkyılmaz'ı İBB iştiraki İstanbul Personel Yönetim A.Ş.'de (İSPER) kariyer danışmanı olarak göreve başlatması, CHP içinde de tepkilere neden oldu. CHP'li eski İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ "Çuvalların üzerinde yatmayın! Katılın Miss Turkey yarışmasına katılın! Ekrem İmamoğlu'yla poz verdin mi? Tamamdır" ifadelerini kullandı.

Sabah Gazetesi'nden Kenan Kıran'ın haberine göre, Özge Türkyılmaz'ın; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Personel Yönetim A.Ş.'de (İSPER) kariyer danışmanı olarak göreve başlaması ve kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde oda tahsis edilmesi tepki topladı.

 SAĞ: 'EKREM İMAMOĞLU'YLA POZ VERDİN Mİ? TAMAMDIR. YÜZLERCE CHP'Lİ GENÇ İSYANDA'

CHP'li eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, 24 yaşındaki Özge Türkyılmaz'ın İBB'de kariyer danışmanı olmasını eleştirdi, Büyükçekmece'de yüzlerce CHP'li gencin isyanda olduğunu ve ilçe yönetimini eleştirdiğini söyledi.

Hüseyin Sağ, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki şahsi hesabından paylaşımda bulundu. Sağ; 'Ben size demedim mi? Çuvalların üzerinde yatmayın! Katılın Miss Turkey yarışmasına katılın! Ekrem İmamoğlu'yla poz verdin mi? Tamamdır. Büyükçekmece'de yüzlerce CHP'li genç isyanda ilçe yönetimini eleştiriyorlar. Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Özge Türkyılmaz CHP'li İBB'de kariyer danışmanı oldu!' ifadelerini kullandı.

TÜRKYILMAZ'DAN HASAN AKGÜN'E TEŞEKKÜR

Özge Türkyılmaz; Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü ikinci öğretmeni olarak gördüğünü belirterek, 'Her zaman söylediğim gibi 22 yaşında bir genç kıza güvenip çok ama çok güzel bir yol gösterdiniz, inanıp desteğinizi esirgemeden meclis üyesi adayı yaptınız ve benim bu yolda çok ama çok iyi bir öğretmenim oldunuz. Allah size sağlıklı, mutlu, huzurlu güzel seneler versin bana bu yolda öğreteceğiniz o kadar çok şey var ki. İyi ki başkanımsınız. Başkanımızsınız. Başkan Hasan Akgün' ifadelerini kullandı.

EKREM İMAMOĞLU VE DİLEK İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Özge Türkyılmaz; Facebook hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'yla birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı ve 'Bu önemli günde bana verdiğiniz tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim başkanım' ifadelerini kullandı.

Kariyer danışmanı CHP'yi karıştırdı! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB atama Özge Türkyılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.