"Karius'u yakından takip ediyorum!"

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı ve sergilediği performansla çok tartışılan Loris Karius hakkında Liverpool'un kaleci antrenörü John Achterberg'den gündem yaratacak bir açıklama geldi.

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve tartışılan isimlerin başında gelen Loris Karius hakkında Liverpool'un kaleci antrenörü John Achterberg'den flaş bir açıklama geldi. İngiltere'de yayım yapan Liverpool ECHO gazetesiyle bir söyleşi gerçekleştiren 46 yaşındaki Hollandalı antrenör, Karius'u yakından takip ettiğini söyledi.

"Başka takımlara kiralık olarak gönderdiğimiz kalecileri yakından takip ediyorum." diyen Achterberg, "Dolayısıyla Loris Karius ve Kamil Grabara'yı hep izlediğimden emin olabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Karius, hâlâ bizim kalecimiz." ifadelerini kullandı. 26 yaşındaki eldivenin Beşiktaş'la olan kiralık kontratı sezon sonunda bitiyor.

"Karius'u yakından takip ediyorum!" ile ilgili etiketler Loris Karius Liverpool
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.