Karius'a Türk kızlarının nazarı değdi!

Türkiye'ye geldiği günden bu yana yakışıklılığı ile gündemden düşmeyen Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius'un, model sevgilisi Daniella Grace tarafından terk edildiği iddia edildi.

İngiltere'nin Liverpool takımından Beşiktaş'a transferiyle sadece siyah-beyazlı taraftarı değil Türk kızlarını da mest eden Loris Karius, gündemden düşmek bilmiyor.

Yakışıklılığıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip çıkan 25 yaşındaki Alman kaleci, ülkemize adım attığı andan itibaren kızların yakın markajına girdi.

"GENÇ KIZLARA MÜJDE"

Sosyal medya hesabından Türk kızlarının yorum ve beğeni yağmuruna tuttuğu Loris Karius'la ilgili Alman basını, "Genç kızlara müjde" dedirtecek bir iddiayı ortaya attı.

 ALMAN BASINI YAZDI

Alman basınına göre, yakışıklı kaleci, bir süredir birlikte olduğu Daniella Grace ile yollarını ayırdı. Karius'la İstanbul'a gelen ABD'li modelin, ilişkisini uzak mesafeler yüzünden bitirdiği iddia edildi.

İkilinin Instagram'da birbirlerini takibi bırakması da iddiaları güçlendirdi. 

Karius'a Türk kızlarının nazarı değdi!

Karius'a Türk kızlarının nazarı değdi! ile ilgili etiketler Loris Karius sevgilisi ayrıldı Daniella Grace
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.