Karius, ünlü fenomen ile buluştu!

Beşiktaş'ın yakışıklılığıyla dikkat çeken yeni kalecisi Loris Karius'un kendisine sosyal medyadan mesaj attığını söyleyen internet fenomeni Merve Taşkın, Karius ile buluştuğunu açıkladı.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius’un geçtiğimiz günlerde internet fenomeni Merve Taşkın’a mesaj attığı iddia edilmişti. Taşkın, Karius’la sosyal medya aracılığı ile tanıştıklarını ve görüştüklerini söyledi.

Taşkın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce korktu ve daha güvenilir yer olan Snapchat’ten konuşmak istedi.

 "SEVGİLİM YOK DEDİ"

Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşamaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk. Görüştüğümüzde sürekli yakın olduğu kadının sevgilisi olup olmadığını sordum o da bana yok dedi.

Karius, ünlü fenomen ile buluştu!

Fakat ikimizin yakınlaşması magazin medyasında büyük yankı uyandırınca tahmin ettiğim oldu ve o sürekli adı geçen kadınla birbirlerini sosyal medyadan silmişler.

Karius, ünlü fenomen ile buluştu! ile ilgili etiketler Loris Karius mesaj merve taşkın buluşma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.