Karısıyla kaçan kuzenini öldürdü

Uşak’ta bir şahıs, karısıyla kaçtığı iddia edilen kuzenini silahla vurdu. Öfkesi dinmeyen adam yerde kanlar içinde yatan kuzenini bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Kemal Öz Mahallesi’nde bulunan Korupark'ta gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; il merkezinde yaşayan B.G., 15 gün önce evi terk eden eşi Berivan G. için kayıp başvurusunda bulundu. B.G, karısı Berivan G. ile amcasının oğlu Özcan G. ile Korupark'ta karşılaştı. Sinir krizi geçiren B.G., kuzeni Özcan G.’yi silahla vurdu ardından defalarca bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Karısıyla kaçan kuzenini öldürdü

Olay yeri yakınında bulunan vatandaşların ihbarları üzerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Özcan G. ve olayın şokuyla sinir krizi geçiren Berivan G.’yi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Özcan G., ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Berivan G.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karısıyla kaçan kuzenini öldürdü - Resim : 2

Polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda şüpheli B.G., kısa süre içerisinde yakalandı. Ayrıca sinir krizi geçiren Berivan G.’nin hamile olduğu öğrenildi.

Karısıyla kaçan kuzenini öldürdü ile ilgili etiketler Uşak cinayet silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.