Karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen babasını bıçaklayarak öldürdü!

Tekirdağ'da eşinden şüphelenerek evine ses kaydı cihazı yerleştiren 31 yaşındaki Güven K., ses kayıtlarını dinleyince kendi babası ile eşinin ilişkisi olduğunu düşünerek 51 yaşındaki babasını bıçaklayarak öldürdü.

Olay, gece yarısı Ergene'nin Yeşiltepe Mahallesi Gurbet Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçede poğaça dükkanı bulunan 2 çocuk babası Güven K., iddiaya göre, eşinin kendisini aldattığından şüphelenince eve gizlice ses kayıt cihazı yerleştirdi.

SES KAYDINI DİNLEYİNCE ŞÜPHELENDİ

Kayıtları dinleyen Güven K. eşi ile babası Nazım K.'nin sık sık konuştuklarını belirledi. Eşi ile babasının arasında bir ilişki olduğundan şüphelenen Güven K., bu nedenle boşanma davası açmaya hazırlanırken, dün gece aynı apartmanda yaşayan fabrika işçileri anne ve babasının dairesine gitti.

Karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen babasını bıçaklayarak öldürdü!

TARTIŞMA BAŞLAYINCA BIÇAKLA SALDIRDI

Güven K. ile babası arasında ses kayıtları nedeniyle tartışma çıktı. İddiaya göre, anne Münevver K da tartışmaya katıldı. Çıkan kavgada Güven K., eline geçirdiği bıçakla babasını bıçakladı. Nazım K., aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde kaldı.

BABA OLAY YERİNDE VEFAT ETTİ

Sesleri duyan komşuların ihbarıyla eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Nazım K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Nazım K.'nin cansız bedeni Ergene Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen babasını bıçaklayarak öldürdü! - Resim : 2

ANNE VE OĞLU ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis, Güven K. ile annesi Münevver K.'yi gözaltına alıp, emniyete götürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından anne- oğul, Çorlu ilçesinde adliyeye sevk edildi.

(DHA)

Karısıyla ilişkisi olduğundan şüphelenen babasını bıçaklayarak öldürdü! ile ilgili etiketler Tekirdağ baba karısı özbaba bıçakladı öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.