Karısının yasak aşk yaşadığını öğrenince kayınpederi tarafından öldürüldü!

Adana'da 3 senedir kayıplara karışan Mustafa Güven'in (44), kayınpederi Ahmet Demirci tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis, Güven'in anaokulu öğretmeni eşi Nazmiye Güven (39) ile babası Demirci'nin ikamet ettiği evine operasyon gerçekleştirdi. Baskın esnasında fenalaşan Demirci yaşamını yitirirken, gözaltına alınan Nazmiye Güven ise tutuklandı. Öte yandan eşinin yasak aşk yaşadığını öğrenmesi üzerine çıkan tartışma sonrası Mustafa Güven'in kayınpederi tarafından öldürüldüğü öne sürüldü.

Merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'nde ikamet eden 1 çocuk babası Mustafa Güven, 3 sene önce ortadan kayboldu. 6 Şubat 2018'de polis merkezine giden Nazmiye Güven, kayıp başvurusunda bulundu. Mustafa Güven’in bulunması için harekete geçen ekipler, hiçbir ize rastlamadı. Aradan geçen zamana rağmen çalışmalarına devam eden emniyet güçleri, 3 senedir haber alınamayan Güven’in banka hesabındaki 10 bin liranın hiç harcanmadığını tespit etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güven'in ölmüş olabileceğini değerlendirerek soruşturmayı bu tarafa kaydırdı.

Karısının yasak aşk yaşadığını öğrenince kayınpederi tarafından öldürüldü!

'YASAK AŞK' SÖYLENTİSİ

Polis ekipleri, Güven’in oturduğu mahallede inceleme yaparak, kayıp başvurusuna yakın bir tarihte eşi Nazmiye Demirci Güven ile kayınpederi Ahmet Demirci’nin akşam saatlerinde ellerinde torbayla bir şeyler taşıdıklarını belirledi. Harekete geçen polis ekipleri, Nazmiye Güven’i takibe aldı. Anaokulu öğretmeni Nazmiye Demirci Güven’in, görev yaptığı okulun müdür yardımcısı Ramazan Ö. ile ilişkisi olduğu tespit edildi. Nazmiye Demirci Güven ile Ramazan Ö.’nün ilişkilerinin 2014 senesinde başladığı, bu sebeple Güven çiftinin sürekli tartıştıkları iddia edildi.

GÖZALTINA ALINIRKEN FENALAŞTI... HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bu bilgilerin ardında polis ekipleri, Nazmiye Güven, babası Ahmet Demirci ile Ramazan Ö.’nün adreslerine 28 Ocak günü operasyon düzenledi. Nazmiye Demirci Güven ile Ramazan Ö. gözaltına alınırken, Ahmet Demirci ise polisin geldiğini öğrenince fenalaştı. Hastaneye kaldırılan ve aort damarı yırtıldığı belirlenen Demirci, doktorların tüm çabasına karşın hayata tutunamadı.

EŞİNİN CANSIZ BEDENİNİ TORBAYLA TAŞIMIŞ!

Emniyet merkezine götürülen Nazmiye Demirci Güven, ifadesinde her şeyi itiraf etti. Güven sorgusunda, eşinin ihanet şüphesiyle sürekli tartışma çıkardığını ileri sürdü. Olay günü yine tartıştıklarını anlatan Nazmiye Demirci Güven, aynı apartmanda oturduğu babası Ahmet Demirci’nin yukarı çıktığını ve tabancayla eşi Mustafa Güven’i öldürdüğünü söyledi. Güven, olayın ardından eşinin cansız bedenini bir torbaya koyarak önce otomobile taşıdıklarını, sonra da merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi’ne götürüp, ormanlık araziye attıklarını belirtti. Güven, görev yaptığı okulun müdür yardımcısı Ramazan Ö. ile eşi öldükten sonra ilişki yaşamaya başladıklarını ileri sürdü.

CESET BULUNAMADI

Polis, ifadesinin ardından Nazmiye Demirci Güven’in gösterdiği noktada Mustafa Güven’in cesedini aradı. Özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aramalarda, Güven’in cansız bedenine ulaşılamadı.

Emniyet merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye gönderilen Nazmiye Demirci Güven, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ramazan Ö. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

DHA

Karısının yasak aşk yaşadığını öğrenince kayınpederi tarafından öldürüldü! ile ilgili etiketler İhanet Aldatma aldatma cinayeti eşini öldürdü kocasını oldürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.